Ίδια με την μαμά της η Μάρα Ζαχαρέα - Η φωτογραφία που μας άφησε κάγκελο

Δε θα το πιστεύετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ίδια με την μαμά της η Μάρα Ζαχαρέα - Η φωτογραφία που μας άφησε κάγκελο

Η Μάρα Ζαχαρέα είναι ολόιδια με την μητέρα της και η φωτογραφία που ανέβασε μας άφησε κάγκελο με την ομοιότητα που έχουν οι δυο τους.

Ειδικότερα η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια γλυκιά ανάρτηση για την μανούλα της, με την οποία θα γιορτάσει χωριστά φέτος το Πάσχα, λόγω και της απαγόρευσης που έχει φέρει ο ιός. Λέγοντας μας λοιπόν ότι "μένουμε σπίτι" και στέλνοντας ένα όμορφο μήνυμα για τις μανούλες, η δημοσιογράφος μας έδειξε την δική της μαμά.

Η ίδια θα περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της και με αφορμή το πόσο θα της λείψει η μαμά της μας είπε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα τα εξής: "Όλοι τέτοιες μέρες θέλουμε τη μαμά μας... αλλά τι να κάνουμε... «Μένουμε σπίτι»". Δείτε βέβαια εδώ και τις φωτογραφίες από την βόλτα που είχε πάει, προ απαγόρευσης, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τι έκαναν;

Ωστόσο οι δυο τους είδαμε ότι μοιάζουν πάρα πολύ, δεν νομίζετε;

Από την Μάρα Ζαχαρέα στον Σπύρο Μπιμπίλα που επίσης μας άφησε κάγκελο με την φωτογραφία του - Είναι ίδιος η μαμά του

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή την γιορτή της μητέρας του, η οποία ήταν σαν χθες θέλησε να θυμηθεί μερικά όμορφα πράγματα από εκείνη και ανέβασε παράλληλα και τις φωτογραφίες που μας άφησαν με τον στόμα ανοιχτό.

Όπως θα δείτε και παρακάτω ανέβασε αρχικά μια εικόνα που είναι ο ίδιος μαζί της στον καναπέ και την κρατά αγκαλιά ενώ πόσταρε και μερικές φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε μόνο την μαμά του, που δυστυχώς δεν είναι πια στην ζωή (σ.σ για να τις δείτε πατήστε το βελάκι).

"Σαν σημερα ειχε τα γενέθλιά της η αγαπημένη μου μητέρα...Μας μεγαλωσε 3 παιδια με αυταπάρνηση όντας πολυ νεα χήρα...Σαν σημερα ως πριν 10 χρονια πρίν ,που ζουσε ,τα γιορταζαμε όλοι μαζι.....Αν υπαρχει κάπου θα λυπάται που σήμερα ειμαστε αναγκαστικά όλοι χώρια...αλλα την θυμόμαστε με αγάπη" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram ο ηθοποιός.