Σοκάρει γνωστή ηθοποιός που γέννησε σπίτι λόγω πανδημίας - "Αυτή η εμπειρία..."

Δεν θα πιστέψετε ποια είναι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκάρει γνωστή ηθοποιός που γέννησε σπίτι λόγω πανδημίας -

Σοκάρει γνωστή ηθοποιός που γέννησε σπίτι λόγω πανδημίας. "Αυτή η εμπειρία είναι μοναδική για μένα και τον γιο μου". Δεν θα πιστέψετε ποια κατάφερε και παρά την δυσκολία έγινε μανούλα.

Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και ένα κείμενο στο προσωπικό blog που διατηρεί, Happily Eva After. Όπως αναφέρει η εγκυμοσύνη του τρίτους της παιδιού είχε τα πάνω και τα κάτω της.

Ο λόγος για την Eva Amurri, κόρη της Susan Sarandon, η οποία γέννησε "μόνη" μιας και είχε ανακοινώσει πρόφατα και τον χωρισμό της από τον Kyle Martino. Παρόλα αυτά γέννησε στο σπίτι, έχοντας στο πλευρό της τις μαίες της και την κόρη της.

Όλα όσα ανέφερε η ηθοποιός που γέννησε σπίτι λόγω πανδημίας

Μόλις ολοκληρώθηκε ο τοκετός και αφού πια είχε γεννηθεί ο γιος της Mateo Antoni στις 13 Μαρτίου 2020, μπήκαν στο δωμάτιο ο πρώην σύζυγός της και ο γιος τους. Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Σοκάρει και μοντέλο που γέννησε στο σπίτι της

Ένα κορυφαίο μοντέλο θέλησε να μιλήσει για την απόφασή της να γεννήσει στο σπίτι και για την εμπειρία που βίωσε, και με τα λόγια της σοκάρει μιας και όπως αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά, πολλοί είναι αυτοί που περιγράφουν ανατριχιαστικές ιστορίες.

Η Σίντυ Κρόφορντ είναι ένα από τα σούπερ μόντελς των 90's που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μας, τόσο λόγω της ομορφιάς του όσο και λόγω του απαράμιλλου στιλ και του χαρακτήρα τους.

Στο μεταξύ τα μάθατε για το αγαπημένο ζευγάρι που περιμένει το δεύτερο παιδί του; Αν όχι σας έχουμε εδώ όλες τις φωτογραφίες που το αποκαλύπτουν!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πανέμορφο μοντέλο θέλησε να μιλήσει για ένα μέχρι τώρα άγνωστο κεφάλαιο της ζωής της που έχει να κάνει με τη γέννα των δύο παιδιών της.

Τα παιδιά της, που πλέον είναι 20 και 18 χρονών, γεννήθηκαν στο σπίτι και η Σίντυ Κρόφορντ, θέλησε να μοιραστεί αυτή της την εμπειρία.

«Δεν το είπα σε κανέναν γιατί πολλοί άνθρωποι είναι κατά του να γεννάς στο σπίτι και λένε ανατριχιαστικές ιστορίες. Ακόμα και ο άντρας μου μου είπε στην αρχή: ”Γιατί το κάνουμε αυτό;” αλλά η αλήθεια είναι ότι η εμπειρία είναι πραγματικά σουρεαλιστική» είπε χαρακτηριστικά για την απόφασή της να γεννήσει από το σπίτι.

«Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας, αλλά η καρδιά μου είναι αφιερωμένη ειδικά στις μαμάδες και σε όλους τους γονείς. Όσο ο κορωνοϊός εξαπλώνεται, οι συνθήκες του τοκετού στα νοσοκομεία αλλάζουν καθημερινά. Πολλές γυναίκες έχουν περιέργεια για τη γέννα στο σπίτι και γι' αυτό αποφάσισα να μιλήσω γι' αυτή» έγραψε το μοντέλο κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σίντυ Κρόφορντ γέννα