Σάλος στο Buckingham - Η πριγκίπισσα Άννα πέταξε σπόντα κατά Kate και Meghan

Τι ανέφερε για τις κυρίες του Λονδίνου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάλος στο Buckingham - Η πριγκίπισσα Άννα πέταξε σπόντα κατά Kate και Meghan

Σάλος ξέσπασε στο Buckingham για ακόμα μια φορά, μιας και η πριγκίπισσα Άννα πέταξε σπόντα κατά της Kate και της Meghan. Τι ανέφερε για τις κυρίες του Λονδίνου και προκάλεσε πανικό;

Η πριγκίπισσα Άννα είναι η μία και μοναδική κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου, και μόλις έκανε μια δήλωση που έκανε τους πάντες να αρχίζουν να ψιθυρίζουν.

Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair αποκαλεί τον εαυτό της ως η βαρετή παλιομοδίτισσα που στέκεται πίσω και κρατά χαμηλό προφίλ.

Η πριγκίπισσα Άννα και η "σπόντα" κατά της Kate και της Meghan

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Ας μην ξεχνάμε τα βασικά όμως. Δεν νομίζω ότι αυτή η νεότερη γενιά καταλαβαίνει πιθανώς τι έκανα εγώ στο παρελθόν και είναι αλήθεια, έτσι δεν είναι; Δεν κοιτάζεις απαραιτήτως την προηγούμενη γενιά και λες, "Ω, το έκανες αυτό;" Ή, "Πήγες εκεί;" Σήμερα, το ψάχνουν πολύ περισσότερο και σκέφτονται, "Ας το κάνουμε με έναν νέο τρόπο." Είμαι ήδη στη σκηνή, "Ήμασταν εκεί, το κάναμε αυτό. Μερικά από αυτά τα πράγματα δεν λειτουργούν. Ίσως χρειαστεί να επιστρέψετε στα βασικά”», ανέφερε η πριγκίπισσα Άννα.

Εσείς τι λέτε, πήγαινε όντως η σπόντα στις δυο γυναίκες που έχουν κλέψει τις καρδιές των Harry και William; Σοκ ωστόσο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έγινε για την απόπειρα δολοφονίας της Ελισάβετ.

Το διάγγελμά της η Ελισάβετ για την πανδημία

«Πολλές θρησκείες έχουν γιορτές, όπου το φως κερδίζει το σκοτάδι. Τέτοιες περιστάσεις συνήθως ακολουθούνται από το άναμμα κεριών. Μοιάζει να απευθύνονται σε κάθε κουλτούρα, σε ανθρώπους κάθε πίστης, σε όλους. Τα βλέπουμε σε τούρτες γενεθλίων και οικογενειακές γιορτές, με τις οικογένειες να κάθονται χαμογελαστές γύρω από ένα φως. Αυτό μας ενώνει.

Όσο το σκοτάδι πέφτει το βράδυ του Σαββάτου πριν από την Κυριακή του Πάσχα, πολλοί Χριστιανοί ανάβουν μαζί κεριά. Στην εκκλησία, ο ένας δίνει το Φώς στον άλλο, διασπείροντάς το σιγά σιγά και μετά πιο γρήγορα σε όλα τα κεριά.

Είναι ο τρόπος να δείξουμε πώς τα καλά νέα της Ανάστασης του Χριστού πέρασαν από το πρώτο Πάσχα και από γενιά σε γενιά μέχρι σήμερα.

Αυτή την χρονιά, το Πάσχα θα είναι διαφορετικό για πολλούς από εμάς, αλλά μένοντας σε απόσταση και ασφαλείς. Το Πάσχα, όμως, δεν ακυρώνεται. Το χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε φορά. Η ανακάλυψη του Χριστού που αναστήθηκε εκείνη τη μέρα, έδωσε στους ακολούθους του νέα ελπίδα και φρέσκια προοπτική, κάτι που μπορούμε κι εμείς να κάνουμε. Ξέρουμε, ότι ο κορωνοϊός δε θα περάσει από πάνω μας.

Όσο σκοτεινός κι αν μπορεί να είναι ο θάνατος, και ιδιαίτερα για όσους υποφέρουν, το φώς και η ζωή είναι πιο σπουδαία. Μακάρι η ζωντανή φλόγα του Πάσχα να είναι ένας οδηγός του πώς θα βλέπουμε το μέλλον.

Εύχομαι στους ανθρώπους κάθε πίστης και καταβολής καλό Πάσχα.

Ελισάβετ».