Η Ελένη Φουρέιρα "έγινε"... κομμώτρια - Ποιος ήταν ο πρώτος της πελάτης;

Κι όμως το έκανε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Φουρέιρα

Κι όμως η Ελένη Φουρέιρα "έγινε" κομμώτρια. Ποιος ήταν ο πρώτος της πελάτης; Φυσικά η τραγουδίστρια δεν αποφάσισε να αλλάξει καριέρα, ωστόσο λόγω καραντίνας από ότι φαίνεται βοήθησε έναν φίλο της.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Πως έγινε η Ελένη Φουρέιρα κομμώτρια και ποιον κούρεψε

Η τραγουδίστρια έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται τις σκέψεις της στα social media και να δίνει συμβουλές σε όσους την ακολουθούν. Η ίδια είναι ενεργός χρήστης άλλωστε και ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες τόσο στο προφιλ της ή στα Insta Stories της.

Αυτή την φορά ανέβασε κάτι διαφορετικό όμως. Η Ελένη Φουρέιρα μας έδειξε ότι κούρεψε έναν φίλο της. Ναι και όμως πήρε την ξυριστική του μηχανή και τον κούρεψε. Πολλοί λόγω καραντίνας, έχουμε καταφύγει σε αγαπημένα πρόσωπα για να μας βοηθήσουν λίγο με αυτές τις ανάγκες.

Έτσι και ο φίλος της τραγουδίστριας προφανώς της ζήτησε να τον κουρέψει και εκείνη το έκανε. Και από ότι φαίνεται πέτυχε.

Δείτε στιγμιότυπο:

 Ελένη Φουρέιρα κομμώτρια πελάτης

Γενικά, να τονίσουμε πως η Ελένη Φουρέιρα είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Δείτε το ποστάρισμά της εδώ!