Θα πάθεις πλάκα με το μπαλκόνι του Νίκου Μουτσινά - Είναι σαν... αεροδρόμιο

Εκεί χαλαρώνει ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα πάθεις πλάκα με το μπαλκόνι του Νίκου Μουτσινά - Είναι σαν... αεροδρόμιο

Θα πάθεις πλάκα με το μπαλκόνι του Νίκου Μουτσινά, καθώς είναι τόσο μεγάλο σαν αεροδρόμιο. Ο παρουσιαστής λίγο πριν επιστρέψει τηλεοπτικά απολαμβάνει τις στιγμές στο σπίτι του μαζί με τα κατοικίδια του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, αφού λόγω του κορωνοϊού «πάγωσαν» τα γυρίσματα. Όλες αυτές τις ημέρες, βρίσκεται στο σπίτι του, έχοντας δίπλα του για καθημερινά παιχνίδια και αγκαλιές, τα τρία του πανέμορφα κατοικίδια. Την γάτα του Τζουτζούμπι και τα δύο του σκυλάκια.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Νίκος Μουτσινάς επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους, ειδικά τώρα που είναι ελεύθερος από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ενώ, έχει βρει και μια νέα ασχολία, την εφαρμογή Tik Tok, όπου φτιάχνει διάφορα βιντεάκια.

Ωστόσο, και τα κατοικίδια του δεν τα παραμελεί, αφού τα έχει σαν παιδιά του και ασχολείται σχεδόν όλη την ώρα μαζί τους και ανεβάζει αρκετά Insta Stories από της στιγμές που παίζουν μαζί.

Το μπαλκόνι του Νίκου Μουτσινά που είναι σαν αεροπλάνο

Ο παρουσιαστής λοιπόν ανεβάζει αρκετά Insta Stories μέσα από το σπίτι του με αρκετά από αυτά να είναι μαζί με τα ζωάκια του.

Αυτή την φορά ο Νίκος Μουτσινάς και η Τζουτζούμπι βρέθηκαν στο μπαλκόνι του σπιτιού, το οποίο ομολογουμένως είναι πολύ μεγάλο.

Ο παρουσιαστής χαλαρώνει εκεί και απολαμβάνει τις στιγμές του μέχρι και να επιστρέψει και πάλι πίσω στις οθόνες μας και στους τηλεθεατές.

Δείτε φωτογραφίες:

Νίκος Μουτσινάς μπαλκόνι

Νίκος Μουτσινάς μπαλκόνι αεροδρόμιο

Να σημειώσουμε πως στις τηλεοπτικές μας οθόνες επιστρέφει ο Νίκος Μουτσινάς μετά από τρεις περίπου εβδομάδας εκτός τηλεόρασης. Το εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» θα μας κρατάει και πάλι συντροφιά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ καθημερινά και θα μας χαρίζει απίστευτες στιγμές γέλιου. Έσκασε η ανακοίνωση του σταθμού.