Δεν φαντάζεστε που έχει παίξει η "Γωγώ" από το Καφέ της Χαράς

Που την έχουμε ξαναδεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν φαντάζεστε που έχει παίξει η

Η τηλεοπτική Γωγώ έκανε ένα επαγγελματικό βήμα, μετά το Καφέ της Χαράς και δεν θα φαντάζεστε που έχει παίξει. Την είχαμε δει στο πλάι γνωστού Έλληνα τραγουδιστή. Δείτε το βίντεο κλιπ στο οποίο συμμετείχε.

Μείναμε όταν είδαμε ότι η Ελένη Λιάσκα, την οποία γνωρίσαμε ως Γωγώ στο Καφέ της Χαράς, είχε παίξει στο παρελθόν σε ένα μουσικό βίντεο κλπ. Ποιο ήταν αυτό; Λοιπόν ηθοποιός, που δεν μένει πια στην Ελλάδα, είχε πρωταγωνιστήσει στο κλιπ που έγινε για το τραγούδι του Σάκη Αναγνώσου με τίτλο "Μην με ξυπνάς".

Όταν το είδαμε μείναμε, ενώ σας πούμε ότι δεν είναι η μόνη διάσημη που έχει παίξει σε βίντεο κλιπ, αφού πάθαμε πλάκα και με την Κέσι από το GNTM.

Από την Γωγώ και το βίντεο κλιπ στο οποίο έπαιξε στην επιστροφή του Καφέ της Χαράς

Στον «πάγο» έχουν μπει όλα τα γυρίσματα των σειρών της τηλεόρασης. Ανάμεσα σε αυτών και του «Καφέ της Χαράς». Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες έγινε μια ανακοίνωση για το πότε το κωμικό σήριαλ θα επιστρέψει στην συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά και πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Συγκεκριμένα, η κουτσομπόλα του χωριού παραχώρησε συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» στον OPENtv και αναφέρθηκε στην σειρά που λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού αναγκάστηκαν να σταματήσουν τα γυρίσματα μέχρι νεωτέρας προειδοποίησης.

Όπως αποκάλυψε η Μαίρη Ραζή, που υποδύεται την αδερφή του παπά, στεναχωριέται που δεν γίνονται τα γυρίσματα, αλλά και που έχει κλείσει το θέατρο. Ωστόσο, αποκάλυψε τι ενημέρωση έχει η ίδια για το πότε πρόκειται να επιστρέψει,

Η Μαίρη Ραζή είπε στον αέρα της εκπομπής πως η τελευταία ενημέρωση είναι πως θα επιστρέψουν όλοι στο πλατό των γυρισμάτων της σειράς στις 15 Μαϊου, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα, γιατί κανείς δεν γνωρίζει αν αλλάξει κάτι.