Συγκινεί η Μαρία Μπεκατώρου με το τελευταίο της ποστ - Έκανε αναδρομή στο παρελθόν και έριξε το Instagram

Εσείς το είδατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η Μαρία Μπεκατώρου με το τελευταίο της ποστ - Έκανε αναδρομή στο παρελθόν και έριξε το Instagram

Συγκινεί η Μαρία Μπεκατώρου με το τελευταίο της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Η ίδια έκανε αναδρομή στο παρελθόν και έριξε το Instagram με τις εικόνες της.

Η γνωστή παρουσιάστρια παραμένει σπίτι όπως όλοι μας τόσο για να προστατέψει τον εαυτό της, όσο και τους γύρω τους. Αυτή τη φορά όπως όλοι μας ασχολούμαστε με τα social media αυτές τις ημέρες, το ίδιο κάνει και εκείνη και αυτή τη φορά θυμάται με νοσταλγία το περσινό Πάσχα που πέρασε στην Ερμούπολη.

Η γνωστή παρουσιάστρια του Ant1 θα γιορτάσει φέτος το Πάσχα στο σπίτι της ωστόσο μαζί με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, σε ένα διαφορετικό τρόπο όπως θα προσπαθήσουν οι περισσότεροι απόψε το βράδυ.

Δείτε την Μαρία Μπεκατώρου και την αναδρομή στο παρελθόν που έριξε το Ιnstagram

Πέρσι, ωστόσο, που θέλησε να μοιραστεί και το τι είχε κάνει το γνωστό ζευγάρι στη Σύρο, ένα από τα αγαπημένα τους νησιά, η ίδια αναπόλησε τις γιορτινές μέρες που ξέραμε όλοι πριν την πανδημία.

Συγκεκριμένα η Μαρία Μπεκατώρου, θυμήθηκε με νοσταλγία τον περσινό Επιτάφιο και την πομπή στο νησί και έτσι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram story της, φωτογραφίες από την περσινή χρονιά.

Μαρία Μπεκατώρου αναδρομή παρελθόν επιτάφιος
Μαρία Μπεκατώρου αναδρομή παρελθόν Πάσχα

Η απόφαση για την Μαρία Μπεκατώρου και το YFSF

Όπως όλες οι εκπομπές, έτσι και το show μεταμφιέσεων που κάνει πάταγο στον ΑΝΤ1, έχει ¨παγώσει¨ λόγω κορωνοιού. Ωστόσο σε αντίθεση με τις άλλες εκπομπές, το δικό του μέλλον θεωρείται αβέβαιο.

Η Μαρία Μπεκατώρου, είναι ένα τα πιο δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1, που φέρνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και για αυτό υπό φυσιολογικές συνθήκες θα το ήθελαν πολύ πολύ να επανέλθει στους δέκτες των τηλεθεατών σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να πάρουν πάλι τα μηχανάκια της AGB φωτιά το βράδυ της Κυριακή. Ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο αν η παρουσιάστρια θα επιστρέψει με το συγκεκριμένο project για φέτος τουλάχιστον.

Ενώ που λέτε στα κανάλια γίνεται προετοιμασία γίνεται προετοιμασία για να επιστρέψουν οι σειρές πίσω στο μέλλον του Your Face Sounds Familiar, παραμένει σε εκκρεμότητα. Και όλα θα κριθούν αυτό τον μήνα από τους υπεύθυνους του καναλιού.

Μιας και μιλάμε για την Μαρία Μπεκατώρου, το αντίο της στο show είχε ραγίσει καρδιές. Δείτε την συγκινητική ανάρτηση που είχε κάνει η παρουσιάστρια.