Δέσποινα Βανδή: Ποια 21 χρόνια; Πόσταρε ημίγυμνο τον Ντέμη Νικολαΐδη και μας τρέλανε

Για την επέτειό τους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Βανδή: Ποια 21 χρόνια; Πόσταρε ημίγυμνο τον Ντέμη Νικολαΐδη και μας τρέλανε

Η Δέσποινα Βανδή είναι full in love με τον Ντέμη Νικολαΐδη παρά τα 21 χρόνια γνωριμίας τους, με την ίδια να ανεβάζει μια hot φωτογραφία του αγαπημένου της άντρα στην οποία το βλέπουμε ημίγυμνο. Όλα αυτά με αφορμή και την επέτειο που έχουν.

Η δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη είναι ένα από τα ζευγάρια που μοιάζουν σαν αν ήταν από πάντα μαζί, αφού μετρούν πολλά χρόνια γάμου, αλλά και γνωριμίας. Ειδικότερα το ζευγάρι έχει επέτειο γνωριμίας και η τραγουδίστρια θέλησε να μας δείξει ένα άκρως "καυτό" στιγμιότυπο του καλού της.

"21 χρόνια" έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο Instgaram και μείναμε ξεροί. Η τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τον άντρα της, ενώ σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι τον θέλει ακόμα, παρόλο που είναι τόσα χρόνια μαζί. Όπως ήταν φυσικό η ανάρτησή της πήρε άπειρα likes με πολλούς διάσημους να γράφουν κάποιο σχόλιο για το διάσημο ζευγάρι.

Μάλιστα η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον άντρα της να είναι μέσα σε μια πισίνα ημίγυμνος και τρελαθήκαμε. Βέβαια μας τρέλανε και όταν βγήκε για τρέξιμο με σορτσάκι. Έγινε χαμός.

Από τα 21 χρόνια γνωριμίας και το ποστ που έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη, στην έκπληξή της σε πρωινή εκπομπή

Ήταν μια καθημερινή ημέρα, όπως όλες οι άλλες όταν η Δέσποινα Βανδή τους αιφνιδίασε όλους στον αέρα του Πρωινού. Εκείνη την ώρα μαγείρευαν και η τραγουδίστρια...

Ειδικότερα τηλεφωνική παρέμβαση είχε με το Πρωινό η Δέσποινα Βανδή, την ώρα που ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμαζε τα Ντόνατ με τη δικιά της συνταγή. Η τραγουδίστρια πέρα από τις μίνι συμβουλές για τη συνταγή μίλησε και για το πώς περνάει την καθημερινότητα της τώρα που «Μένει Σπίτι».

Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν έκανε την παρέμβασή της και έδωσε μερικές συμβουλές, ενώ είπε ότι προτιμά να μαγειρεύει για άλλους και πως όταν ήταν μόνη της, δεν το έκανε καθώς βαριόταν. Να πούμε πάντως ότι η τραγουδίστρια δεν θα ξεμείνει ποτέ από τρόφιμα, καθώς έχει βρει έναν θεϊκό τρόπο.