Η φωτογραφία της Βίκυ Καγιά μέσα από το σπίτι της με τα παιδιά της

Εύχεται καλό Πάσχα με τον πιο γλυκό τρόπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Βίκυ Καγιά μέσα από το σπίτι της με τα παιδιά της

Συγκινεί με την φωτογραφία της η Βίκυ Καγιά! Η ίδια παραμένει μέσα στο σπίτι της με τα παιδιά της και απολαμβάνει με υπομονή τις ώρες της καραντίνας εν μέσω εορτών. Δείτε την να εύχεται καλό Πάσχα με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η Βίκυ Καγιά βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό, τα δικά της άτομα αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους, όπως και εκείνη που σκέφτηκε έναν τρομερό τρόπο για να δώσει λίγη χαρά αυτές τις κρίσιμες ημέρες.

Δείτε την φωτογραφία της Βίκυ Καγιά μέσα από το σπίτι με τα παιδιά της που έλιωσε τα social media

Συγκεκριμένα η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποια στιγμιότυπα από την νέα της λαθηερινότητα εν μέσω εορτών, και να τις μοιραστεί με τους αγαπημένους της θαυμαστές, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βίκυ Καγιά ευχές Πάσχα 2020
Βίκυ Καγιά ευχές Πάσχα σπίτι
Βίκυ Καγιά ευχές Πάσχα 2020 κόρη

H Βίκυ Καγιά ντύθηκε ασορτί με την μικρή Bianca

H Βίκυ Καγιά ντύθηκε ασορτί με την μικρή Bianca. Φωτογραφίες που μαμά και κόρη κάνουν γυμναστική μαζί σε εξωτερικό χώρο. Οι δυο τους έκαναν την βόλτα τους παρέα και εμείς λιώσαμε με την ανάρτηση της στα Insta Stories.

Μαμά και κόρη έκαναν παρέα γυμναστική έξω και εμείς λιώσαμε. Οι δυο τους ντύθηκαν ασορτί και βγήκαν έξω παρέα να κάνουν την γυμναστική τους.

Η Βίκυ Καγιά και η Μικρή Μπιάνκα έβαλαν τις φόρμες τους και απόλαυσαν για λίγο τον καθαρό αέρα και την άσκηση τους και φάνηκαν να το απολαμβάνουν.

Δείτε την ανάρτηση της:

Βίκυ Καγιά yoga Bianca παρέα

Ωστόσο σε αυτή την φωτογραφία από το παρελθόν η Βίκυ Καγιά είναι αγνώριστη