Δεν φαντάζεστε ποιος έστειλε δώρο στην Μελίνα Ασλανίδου - Το δημοσίευσε η ίδια

Aπίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν φαντάζεστε ποιος έστειλε δώρο στην Μελίνα Ασλανίδου - Το δημοσίευσε η ίδια

Δεν φαντάζεστε ποιος έστειλε δώρο στην Μελίνα Ασλανίδου και το δημοσίευσε η ίδια. Η τραγουδίστρια γεμάτη χαρά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της στην φωτογραφία που ανέβασε στα Insta Stories της για να το δείξει.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Ποιος έστειλε δώρο στην Μελίνα Ασλανίδου

Η τραγουδίστρια έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται τις σκέψεις της στα social media και να δίνει συμβουλές σε όσους την ακολουθούν. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όταν πολλοί πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν γιατρούς και νοσοκόμους που δίνουν «μάχη» στα νοσοκομεία για τον κορωνοϊό, μοιράστηκε τα συναισθήματα της.

Η Μελίνα Ασλανίδου στα social media μοιράζεται και αρκετά από αυτά που της κάνουν οι θαυμαστές της.Οι οποίοι βρίσκουν κάθε ευκαιρία να της εκφράσουν την αγάπη τους.

Η τραγουδίστρια αυτή την φορά πόσταρε τα δώρα που της έστειλε η νονά της. Κι όμως η νονά της και φίλη της, της έστειλε κανονικά το τσουρέκι της, το αυγό της και κάποιες λαμπάδες.

Όπως ήταν αναμενόμενο η τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να μην το ανεβάσει αυτό στα social media μιας και η χαρά της για το δώρο που έλαβε όπως κάθε χρόνο παίρνει, ήταν απερίγραπτη.

Δείτε την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου:

Μελίνα Ασλανίδου δώρο