Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έμειναν οι φίλοι της - Τι έκπληξη τους έκανε;

Έμειναν κάγκελο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έμειναν οι φίλοι της - Τι έκπληξη τους έκανε;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιφύλασσε μια έκπληξη στους φίλους της, που μένουν κοντά σε εκείνη με την όμορφη παρουσιάστρια να τους αφήνει άφωνους με την όμορφη κίνηση που έκανε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μένει στο σπίτι και βγαίνει μονάχα για τα απαραίτητα, όπως τα ψώνια και φυσικά για το μικρό της σκυλάκι που λατρεύει. Ακόμα έχει κάνει και ορισμένες βόλτες για γυμναστική. Αυτή τη φορά ωστόσο βγήκε και για έναν ακόμα πολύ όμορφο λόγο.

Για την ακρίβεια δεν πήγε και μακρυά, αφού επισκέφτηκε για λίγα μόλις λεπτά τα σπίτια μερικών φίλων της που μένουν δίπλα σε αυτή, για να τους δώσει αυτό που είχε φτιάξει.

Αυτή ήταν η έκπληξη που έκανε στους φίλους της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αυτό λοιπόν δεν ήταν άλλο από το λαχταριστό γλυκό. Το πρώτο της μάλιστα, όπως μας είπε σε ανάρτηση που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram και στην οποία μας έδειξε το υπέροχο γλυκό.

"Και επειδή όπως λένε ποτέ δεν είναι αργά.. Δεν θα μπορούσα να μην ποστάρω το 1ο γλυκό απ’τα χεράκια μου
Η χαρά μου δεν περιγράφεται

Δυστυχώς δεν έχω κανέναν να με φωτογραφίσεικαι μάλλον μόνο ο @misuthepoodle θα είναι ο τυχερός της βραδιάς. Δεν ξέρω μέχρι αύριο τι θα υπάρχει" έγραψε στο ποστ που έκανε και στη συνέχεια πέρασε από το σπίτι μερικών φίλων της. Μάλιστα έκανε και σχετικά story στο Instagram.

Και στη συνέχεια πήγε τα λαχταριστό γλυκό που έφτιαξε σε δύο πολύ καλούς της φίλους. Μάλιστα κράτησε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας αφού απλά έδωσε στην πόρτα το τάπερ που είχε ετοιμάσει και στη συνέχεια έφυγε. Εκτός αυτού όμως η παρουσιάστρια που με την σειρά της είχε πάρει και αυτή φαγητό από μια άλλη διάσημη φίλη της, μας έδωσε και μια συνταγή για ένα κέικ βρώμης που έφτιαξε.

Δείτε τις φωτογραφίες

κέικ βρώμης συνταγή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

ταπερ με φαγητό Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου delivery φαγητό σε φίλο της