Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απίστευτο! - Δείτε τι έκανε με την φίλη της

Τι της έφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απίστευτο! - Δείτε τι έκανε με την φίλη της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνά τις ημέρες στο σπίτι κατά κύριο λόγο, ωστόσο βγαίνει για τις ανάγκες της μικρής της φίλης (το σκυλάκι της εννοούμε) αλλά και για την άσκησή της. Ωστόσο έκανε και κάτι απίστευτο με την φίλη της. Τι ήταν αυτό;

Ειδικότερα η όμορφη παρουσιάστρια μας δείχνει με αναρτήσεις που κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πως τα περνά αυτές τις ημέρες κλεισμένη μέσα στο σπίτι. Βέβαια φυσικά έχει πάει και μερικές βόλτες στην περιοχή για να ασκηθεί ή να βγάλει έξω το σκυλάκι της. Έτσι έκανε και αυτή τη φορά με την ίδια να μας δείχνει και μερικές φωτογραφίες από την βόλτα που κάνανε οι δυο τους.

'Καλημέρες όμορφες" γράφει στο ποστ της, ανεβάζοντας παράλληλα και μερικές φωτογραφίες, τις οποίες μπορείτε να δείτε πατώντας το βελάκι στα δεξιά.

Τι το απίστευτο έκανε όμως με την φίλη της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Οι καλές φίλες φαίνονται από τα μικρά πράγματα και οι δύο διάσημες κυρίες μας το απέδειξαν με αυτό που έκανα. Τι ήταν αυτό; Φυσικά να "ενισχύσουν" η μία την άλλη. Συγκεκριμένα η Φαρμάκη ενίσχυσε με φαγητό την Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια, που είχε πρόσφατα και ένα ατύχημα, έκανε μια ανάρτηση ως story στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε να είναι μέσα στον αυτοκίνητο.

Βρίσκεται έξω από το σπίτι της Γωγώς Φαρμάκη, με την τελευταία να της φέρνει το φαγητό, που όπως μας έγραψε στην ανάρτηση που έκανε ήταν σπανακόρυζο. Στην εικόνα θα δείτε την καλή της φίλη που μόλις έχει βγει από την πολυκατοικία της και της φέρνει στο αμάξι το φαγητό που έφτιαξε. Οι δυο τους φυσικά κράτησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης ενώ μας έδειξαν και το στιγμιότυπο στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Όλγα Φαρμακη φαγητό