Δούκισσα Νομικού: «Εκτιμάμε κάτι μόνο όταν το χάνουμε!» - Τι συνέβη;

Το μήνυμα όλο νοήμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού: «Εκτιμάμε κάτι μόνο όταν το χάνουμε!» - Τι συνέβη;

«Εκτιμάμε κάτι μόνο όταν το χάνουμε!» έγραψε η Δούκισσα Νομικού σε ανάρτηση που έκανε. Τι συνέβη και προς τα που πήγαιναν τα καρφιά της παρουσιάστριας και επιχειρηματία πλέον στην φωτογραφία την οποία ανέβασε;

Η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς ο κορωνοϊός έχει κάνει την εμφάνιση του και η κυβέρνηση έχει αρχίσει να λαμβάνει έκτακτα μέτρα για να προστατεύσει τους πολίτες από αυτό.

Όπως είναι αναμενόμενο όλοι ανησυχούμε για αυτό και παίρνουμε τα μέτρα μας κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες που είναι τα παιδιά και οι παππούδες.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού είναι καθημερινή χρήστης των social media και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω διάφορων αναρτήσεων. Βέβαια, κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που κάνει μικρές αποκαλύψεις για το τι συμβαίνει πλέον λόγω καραντίνας στο σπίτι. Ενώ, μια φωτογραφία της που δημοσίευσε "πρόδωσε" από πίσω το σύζυγο της.

Διάσημοι και μη δεν κρύβουν την ανησυχία τους και φροντίζουν να προσέχουν για να μην νοσήσουν. Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε ένα μήνυμα για τον ιό στο Instagram.

Μια φωτογραφία που δείχνει τον εαυτό της να κοιτάει έξω από το παράθυρο και να αναρωτιέται αν τελικά εκτιμάμε κάτι μόνο όταν το χάνουμε.

«Είδες τελικά που εκτιμάμε κάτι μόνο όταν το χάνουμε; Εύχομαι να μάθουμε να αγαπάμε όσα έχουμε, τη στιγμή που τα έχουμε #menoumespiti (Τάγκαρε το πρόσωπο που σου έχει λείψει περισσότερο)» έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτηση της.

Δείτε την:

H ίδια ωστόσο κάνει και αποκαλύψεις που συγκεκριμένα, αφορούν τα παιδιά της και το πρόγραμμα που έχει φτιάξει η ίδια για να είναι όλα σε τάξη. Δηλαδή, πότε θα ξυπνήσουν τα παιδιά, πότε θα φάνε κλπ. Μάλιστα, θα βοηθήσει πολλές μανούλες.