O Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε την "κρυψώνα" του - Θα πάθεις πλάκα με την θεά

Μας έδειξε φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε την

Ποια είναι η "κρυψώνα" που έχει ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Ο γνωστός τραγουδιστής μας αποκαλύπτει με μια φωτογραφία στην οποία μοιράζεται μαζί μας την πανέμορφη θέα.

Όλοι έχουμε μια "κρυψώνα" όπου πάμε να ηρεμήσουμε ή απλά να περπατήσουμε ή να κοιτάξουμε την θέα. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι κρυφό, μιλάμε για αυτές τις γωνιές της πόλης που τις θεωρούμε δικές μας, με την έννοια ότι της έχουμε ανακαλύψει εμείς ή ότι μας αρέσει να πηγαίνουμε σε αυτές μετά από μια κουραστική ημέρα.

Έτσι λοιπόν έκανε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός που την Παρασκευή βρέθηκε σε ένα από εκείνα τα μέρη, που μπορεί κανείς να δει τον ουρανό και τον ήλιο να δύει.

Αυτή είναι η Θέα που έχει από την "κρυψώνα" του ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Πάθαμε πλάκα

Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί αυτή την όμορφη στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους και να μας δώσει μια γεύση από την θέα που είχε απέναντί του. Μιας και μιλάμε για τον Αργυρό εσείς παρατηρήσατε την αλλαγή που έχει κάνει; Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Όπως γράφει λοιπόν στην ανάρτηση που έκανε "sun goes down Friday night", ενώ στα hashtag του βλέπουμε την λέξη workout μαρτυρώντας μας ότι πιθανόν να ήταν για γυμναστική προηγουμένως. Πάντως η φωτογραφία που πόσταρε είναι μαγική.

Σε αυτήν τον βλέπουμε να έχει ανοιχτά τα χέρια του προς τον ουρανό, ωστόσο αυτό που κλέβει πραγματικά το μάτι είναι και αυτός ο νυχτερινός ουρανός. Με τον ήλιο να έχει μόλις πέσει το τοπίο μοιάζει πολύ όμορφο. Μπορεί να είναι απλά σε κάποιο λόγο της πόλης ωστόσο τέτοιες γωνιές μας δίνουν πάντα δύναμη και χαλάρωση. Εσείς τι λέτε;