Η οικογένεια Ρουβά - Ζυγούλη μπήκε στην κουζίνα και δεν φαντάζεστε τι έφτιαξαν

Οικογενειακές στιγμές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η οικογένεια Ρουβά - Ζυγούλη μπήκε στην κουζίνα και δεν φαντάζεστε τι έφτιαξαν

Η οικογένεια Ρουβά - Ζυγούλη μπήκε στην κουζίνα και δεν φαντάζεστε τι έφτιαξαν. Οι έξι τους περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές τώρα που είναι μέσα στο σπίτι και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Ο τραγουδιστής είχε ένα αυξημένο καθημερινό επαγγελματικό πρόγραμμα, καθώς εμφανιζόταν σε γνωστό και αγαπημένο νυχτερινό κέντρο, ενώ είχε καθημερινές πρόβες και συναυλίες με την πιο πρόσφατη στο εξωτερικό όπου και έβγαλε ένα νέο τραγούδι.

Ωστόσο, τώρα περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια του. Η σύζυγος του, Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά που έχουν αποκτήσει, Αναστασία, Απόλλωνας, Αριάδνη και Αλέξανδρος είναι κύρια προτεραιότητα τος και δεν τους χαλάει κανένα χατήρι.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη, «έσπασαν» για λίγες ώρες την «καραντίνα» και έκαναν περίπατο στην εξοχή με τα παιδιά τους, μακριά από κλειστούς χώρους και κόσμο. Το μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις στιγμές τους, μέσα από ένα βίντεο επικό. Εκτός από τον Απόλλωνα και τον Αλέξανδρο να περπατάνε χέρι - χέρι συζητώντας, είδαμε και τον Σάκη Ρουβά πίσω τους να έχει πάρει το παιδικό ποδήλατο και να κάνει την βόλτα του

Η οικογένεια Ρουβά - Ζυγούλη όλοι μαζί στην κουζίνα

Ο τραγουδιστής, μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού του μαζί με τις κόρες του και έπλασε πεντανόστιμα πασχαλινά κουλουράκια με τη βοήθειά τους.

Το βίντεο και τις φωτογραφίες από την όμορφη αυτή οικογενειακή στιγμή του σταρ, δημοσίευσε στα stories της στο Instagram, η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, στέλνοντας και τις θερμές τους ευχές στον κόσμο για την Ανάσταση.

Οι έξι τους τους περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές τώρα που είναι μέσα στο σπίτι και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις τους:

Ρουβάς  Ζυγούλη κουζίνα

Ρουβάς  Ζυγούλη οικογένεια