Δήμητρα Ματσούκα: Βγαλμένο από ταινία το σαλόνι της - Δείτε την θέα που έχει

Μείναμε ξεροί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δήμητρα Ματσούκα: Βγαλμένο από ταινία το σαλόνι της - Δείτε την θέα που έχει

Δες την θέα που έχει από το σαλόνι της η Δήμητρα Ματσούκα και θα τρελαθείς. Ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και ο χώρος της είναι λες και βγήκε από ταινία.

Η ηθοποιός μένει στο σπίτι αυτές τις ημέρες, όπως κάνουμε άλλωστε οι περισσότεροι από εμάς και ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το σαλόνι της. Ο χώρος της πρέπει να πούμε ότι φαίνεται πολύ όμορφος.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, έχει ένα μεγάλο παράθυρο που βλέπει "πιάτο" την Αθήνα και πραγματικά μοιάζει σαν αυτά τα σπίτια από τις ταινίες.

"Το ξαναπάμε από τα Χριστούγεννα που όλα ήταν τόσο ωραία;" γράφει στην φωτογραφία που ανέβασε και εμείς μείναμε να κοιτάμε τον πανέμορφο χώρο της. Βέβαια να σας πούμε ότι πάθαμε πλάκα και με το σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη.

Εκτός από το σαλόνι βέβαια της Δήμητρας Ματσούκα φοβερή θέα έχει και η "κρυψώνα" του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί αυτή την όμορφη στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους και να μας δώσει μια γεύση από την θέα που είχε απέναντί του.

Όπως γράφει λοιπόν στην ανάρτηση που έκανε "sun goes down Friday night", ενώ στα hashtag του βλέπουμε την λέξη workout μαρτυρώντας μας ότι πιθανόν να ήταν για γυμναστική προηγουμένως. Πάντως η φωτογραφία που πόσταρε είναι μαγική.

Σε αυτήν τον βλέπουμε να έχει ανοιχτά τα χέρια του προς τον ουρανό, ωστόσο αυτό που κλέβει πραγματικά το μάτι είναι και αυτός ο νυχτερινός ουρανός. Με τον ήλιο να έχει μόλις πέσει το τοπίο μοιάζει πολύ όμορφο. Μπορεί να είναι απλά σε κάποιο λόγο της πόλης ωστόσο τέτοιες γωνιές μας δίνουν πάντα δύναμη και χαλάρωση. Εσείς τι λέτε;