H Ελένη Χατζίδου έβαψε μαλλί στην καραντίνα και έκανε πανικό με το ποστ της - Στο πλευρό της ο Ετεοκλής

Μοναδικό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Ελένη Χατζίδου έβαψε μαλλί στην καραντίνα και έκανε πανικό με το ποστ της - Στο πλευρό της ο Ετεοκλής

Όσο η καραντίνα προχωράει τόσο βγαίνει η ρίζα και για το λόγο αυτό, η Ελένη Χατζίδου αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά στο σπίτι με τη βοήθεια του Ετεοκλή, προκαλώντας πανικό στα social media.

Η τραγουδίστρια τώρα που είμαστε κλεισμένοι όλοι μέσα στα σπίτια μας, έχει βρει ακόμη περισσότερο χρόνο για να περάσει μαζί με την οικογένεια της. Είναι η κύρια προτεραιότητα της και λατρεύει να κάθονται σπίτι και να παίζουν με τις ώρες. Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα τους με τον σύζυγο της, πλέον σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Δείτε την Ελένη Χατζίδου που έβαψε μαλλί στην καραντίνα με τον Ετεοκλή στο πλευρό της

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, πάντα ωστόσο βρίσκουν και λίγο χρόνο να περάσουν οι δυο τους είτε στο σπίτι χαλαρώνοντας στο σαλόνι τους, είτε κάνοντας την γυμναστική τους. Αυτή τη φορά ωστόσο η ίδια θεώρησε πως ήρθε η στιγμή για μια ανανέωση και το μοιράστηκε φυσικά με τους αγαπημένους της ακόλουθους.

Χαρακτηριστικά η ίδια ανέφερε στο αστείο της ποστ, "Άτιμη καραντίνα Τι άλλο θα κάνουμε??? Λίγο πριν την ανάσταση έπρεπε να βάψω μαλλί,μη βγω στο μπαλκόνι κ με τη ριζα Κ έπεσα στην ανάγκη του eteoklispavlou! Η αλήθεια είναι ότι δεν του το χα!τα κατάφερε ομως πολύ καλά!(ευτυχώς βέβαια υπό τις οδηγίες του @konstantinosp_8 ) Αφηστε σχόλιο όσες θα εμπιστευόσασταν τον άντρα η το αγόρι σας να σας βάψει τα μαλλια!Δυσκολα τα πράγματα κορίτσια"

Η ποδηλατάδα της Ελένης Χατζίδου

Ωστόσο, όπως φαίνεται το ποδήλατο είναι το αγαπημένο σπορ της Ελένης Χατζίδου, αφού και χθες έκανε την βόλτα της στην γειτονιά με το ποδήλατο της. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο από την βόλτα της.

Ελένη Χατζίδου γυμναστική με ποδήλατο

Να σημειώσουμε πως ζευγάρι πέρασε μια δυσκολία πέρασε, αφού η κορούλα του Μελίτα, ανέβασε υψηλό πυρετό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες μέχρι να γίνει καλά. Όπως είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια, οι γιατροί της συμπεριφέρθηκαν σαν να είναι ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού και της έκαναν την εξέταση η οποία βγήκε αρνητικά. Ωστόσο, αφού δεν είχε προσβληθεί από τον ιό μετά από εξετάσεις που της έκαναν ανακάλυψαν τι είχε.