Έμεινε η Μαρία Μπεκατώρου με αυτό που βρήκε στην πόρτα της λίγο μετά την Ανάσταση

Δεν σας πάει το μυαλό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έμεινε η Μαρία Μπεκατώρου με αυτό που βρήκε στην πόρτα της λίγο μετά την Ανάσταση

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, φαίνεται πως έμεινε ξαφνιασμένη με αυτό που βρήκε στην πόρτα της λίγο μετά την Ανάσταση του Κυρίου.

Το βράδυ του Σαββάτου όλοι το πέρασαν στα σπίτια τους και στο μπαλκόνι τους να κοιτούν τα βεγγαλικά που έπεφταν βροχή αλλά και να στέλνουν τις ευχές τους από απόσταση στους γείτονές τους. Το ίδιο έκανε και η Μαρία Μπεκατώρου έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της.

Ωστόσο, το instagram κατακλύστηκε από φωτογραφίες των celebrities για το πως τα πέρασαν εκείνη την στιγμή. Η Μαρία Μπεκατώρου με μια ανάρτησή της αφού έδωσε τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους αποκάλυψε πως συνέβη κάτι... παράξενο που της δημιούργησε όμως πολύ όμορφα συναισθήματα και μια συγκίνηση.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπεκατώρου για το τι βρήκε στην πόρτα της

Η Μαρία Μπεκατώρου δημοσίευσε, λοιπόν, μια φωτογραφία στα stories της αποκαλύπτοντας πως ένα κορίτσι από την γειτονιά μετά την Ανάσταση της άφησε στην πόρτα της το Άγιο Φως. Μια πράξη που πραγματικά συγκίνησε την παρουσιάστρια αφού οι μέρες που περνάμε όλοι είναι πολύ δύσκολες.

Μαρία Μπεκατώρου τι βρήκε στην πόρτα της μετά την Ανάσταση

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαρία Μπεκατώρου έχει παγώσει τις εκπομπές της στο κανάλι του ΑΝΤ1 λόγω του ότι ο σταθμός πάνω από όλα προσέχει για την υγεία των υπαλλήλων του. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες σας αποκαλύψαμε πρώτοι μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ πως το κανάλι πήρε μια απόφαση τόσο για εκείνη όσο και για το YFSF. Δείτε τι συνέβη ακριβώς εδώ!