Βανέσα Μπράιαντ: Σπάραξε για την επέτειο χωρίς τον Κόμπι της - "Βασιλιά μου..."

Μας ράγισε την καρδιά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βανέσα Μπράιαντ: Σπάραξε για την επέτειο χωρίς τον Κόμπι της -

Πρώτη επέτειο χωρίς τον "βασιλιά της" όπως τον αποκάλεσε για την Βανέσα Μπράιαντ που δεν ξεχνά τον αγαπημένο της Κόμπι.

Ο Κόμπι Μπράιντ πέθανε στο φοβερό δυστύχημα με το ελικόπτερο που στοίχισε την ζωή σε ακόμα 8 ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η 13χρονη κόρη του ζευγαριού. Χθες ο Κόμπι και η Βανέσα θα συμπλήρωναν 19 χρόνια γάμου και η ανάρτηση που έκανε η γυναίκα του μπασκετμπολίστα μας συγκλόνισε.

Ειδικότερα ανέβασε μια παλιά φωτογραφία με τους δυο τους να είναι αγκαλιασμένοι και έγραψε στην λεζάντα το εξής σπαρακτικό μήνυμα:

«Βασιλιά μου, καρδιά μου, κολλητέ μου. Ευτυχισμένη 19η επέτειο, μωρό μου. Μου λείπεις τόσο πολύ. Εύχομαι να ήσουν εδώ για να με κρατούσες στα χέρια σου. Σ’ αγαπάω».Δείτε ωστόσο και μια φωτογραφία που ανέβηκε μετά τον θάνατό του και έφερε συγκίνηση.

Σε άλλη φωτογραφία της δε μας έδειξε και τα λουλούδια που πήρε για την επέτειο με τον Κόμπι.

Η Βανέσα Μπράιαντ μας σπάραξε την καρδιά εκτός από το μήνυμα για την επέτειο και με μια άλλη ανάρτηση για τον Κόμπι

Το «αντίο» του Black Mamba στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, έγινε στις 13 Απριλίου του 2016, στον αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Γιούτα Τζαζ, με τον Κόμπι να σημειώνει συνολικά 60 πόντους στο παιχνίδι.

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από εκείνη την ημέρα και σήμερα, η Βανέσα Μπράιαντ, οι κόρες της και όλος ο κόσμος του αθλητισμού αντί να γιορτάσει την όμορφη επέτειο ενός από τους μεγαλύτερους αστέρες της λίγκας, βλέπει με θλίψη την τραγική ιστορία ενός ανθρώπου που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή.

«Ο σύζυγός μου εργάστηκε ακούραστα εδώ και 20 χρόνια και έδωσε τα πάντα. Αυτό που ήθελε ήταν να περάσει χρόνο με τις κόρες μας και μαζί μου για να αντισταθμίσει τον χαμένο χρόνο.

Ήθελε να είναι εκεί για κάθε σημαντικό βήμα και στιγμή στις ζωές των θυγατέρων μας. Ήταν σε θέση να επωφεληθεί 3 χρόνια και 9 μήνες, μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Έχουμε δύο ακόμη κόρες, κέρδισε ένα Όσκαρ, άνοιξε το Granity Studios, έγινε μπεστ σέλερ και προπονούσε την ομάδα μπάσκετ της Τζιάνα εκείνη την εποχή.

Εκείνη δούλευε σκληρά και έδωσε τα πάντα, επτά ημέρες την εβδομάδα, όπως και ο μπαμπάς της. Εύχομαι κάθε στιγμή να επιστρέψω σε εκείνη την ημέρα, εύχομαι να είχαν ένα κανονικό παιχνίδι στις 26 Ιανουαρίου. Η ζωή είναι τόσο άδικη, δεν έχει νόημα», έγραψε χαρακτηριστικά η Βανέσα.