Για ποδήλατο η Μαρία Καζαριάν του My Style Rocks - Αμέριμνη με κολλητή φόρμα

Τρελαθήκαμε με τα κοτσιδάκια της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για ποδήλατο η Μαρία Καζαριάν του My Style Rocks - Αμέριμνη με κολλητή φόρμα

Ο φακός "τσάκωσε" με το ποδήλατό της την Μαρία Καζαριάν, από το My Style Rocks, που βγήκε για λίγο από το σπίτι και έκανε μια βόλτα στην Γλυφάδα. Σας έχουμε τις φωτογραφίες με την βόλτα που έκανε αμέριμνη με το κολλητό της κολάν.

Η Μαρία Καζαριάν από το My Style Rocks πήρε το ποδήλατο της και έκανε μια βόλτα στην Γλυφάδα με τον φακό των φωτογράφων να την αποθανατίζει. Μπορεί να είμαστε κλεισμένοι μέσα αλλά η προσωπική άσκηση είναι αποδεκτή, παρά την απαγόρευση και ειδικά το ποδήλατο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να εξασκηθούμε.

Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που έχουν ανεβάσει φωτογραφίες και στα δικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντάς μας τις βόλτες που ε΄χουν κάνει με το ποδήλατό τους.

Δείτε τις φωτογραφίες από την βόλτα της Μαρίας Καζαριάν με το ποδήλατό της

Τώρα ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" την Μαρία Καζαριάν να κάνει ποδήλατο στην Γλυφάδα και εμείς σας έχουμε τις φωτογραφίες από την βόλτα της, στην οποία ήταν μόνη. Έτσι κι αλλιώς οι συναθροίσεις απαγορεύονται και αυτές τις ημέρες μπορούμε να βγαίνουμε μόνοι ή άντε σε δυάδες. Τουλάχιστον για λίγο ακόμα. Πάντως στην ζωή η Καζαριάν δεν είναι μόνη και αν θέλετε σας έχουμε εδώ φωτογραφίες του αγαπημένου της.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν η παίκτρια του παιχνιδιού μόδας φοράει ασορτί γκρι φόρμες, ενώ αυτό που μας κέντρισε την προσοχή είναι τα χαριτωμένα κοτσιδάκια που έχει κάνει. Άλλωστε η ίδια έχει "κερδίσει" και τους κριτές του παιχνιδιού με το στιλ της.

Μάλιστα λατρέψαμε και τα γυαλιά της τα οποία φορούσε καθώς χθες (οπότε και τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες) ήταν μια ηλιόλουστη ημέρα.

Δείτε τις εικόνες με την παίκτρια του My Style Rocks να κάνει ποδηλατάδα στην Γλυφάδα

Μαρία Καζαριάν ποδήλατο στην Γλυφάδα

Μαρία Καζαριάν από My Style Rocks

Μαρία Καζαριάν με ποδήλατο