Η απίστευτη ατάκα που είπε ο Σάκης Τανιμανίδης την ώρα που έσπαγε τα αυγά με την Μπόμπα - Αδιανόητο

Λιώσαμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η απίστευτη ατάκα που είπε ο Σάκης Τανιμανίδης την ώρα που έσπαγε τα αυγά με την Μπόμπα - Αδιανόητο

Μια απίστευτη ατάκα πέταξε ο Σάκης Τανιμανίδης στην αγαπημένη του γυναίκα, την ώρα που που έσπαγαν τα πασχαλινά τους αυγά. Δείτε τι το αδιανόητο είπε στην Χριστίνα Μπόμπα.

Ειδικότερα το ζευγάρι που έχει αναρρώσει πλέον μετά και από την περιπέτειά του με τον ιό, όπως άλλωστε και όλοι μας σχεδόν, φέτος γιορτάζει το Πάσχα και την Ανάσταση στο σπίτι. Φυσικά έχουν συντροφιά ο ένας τον άλλον, ενώ θέλησαν να κάνουν παρέα και στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Έτσι το ζευγάρι πήρε τα κόκκινα αυγά και ανέβασε ένα βίντεο στο Instgaram (συγκεκριμένα ανέβηκε στην σελίδα του Σάκη Τανιμανίδη). Σε αυτό λοιπόν μας δίνουν τις ευχές τους για καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

"Με πυτζάμες κι από το σπίτι σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Όλα θα πάνε καλά..." έγραψε χαρακτηριστικά ο Τανιμανίδης και εμείς είδαμε ποιος είναι αυτός που κατάφερε να "σπάσει" τον άλλο.

Αυτή ήταν η αδιανόητη ατάκα για το σπάσιμο των αυγών που είπε στην Χριστίνα Μπόμπα ο Σάκης Τανιμανίδης

Ποια ήταν όμως η ατάκα που πέταξε ο Σάκης Τανιμανίδης στην Χριστίνα Μπόμπα; Το ζευγάρι λοιπόν στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω μας λέει Χριστός Ανέστη και στη συνέχεια ο Τανιμανίδης χτυπά πρώτος το αυγό της αγαπημένης του. Αυτό ωστόσο ήταν "πολύ δυνατό" όπως παρατήρησε και η Χριστίνα Μπόμπα που κέρδισε στην "μάχη του αυγού" τον αγαπημένο της.

Μάλιστα η ίδια, αφού κατάφερε και στην δεύτερη παρτίδα να σπάσει το αυγό του συζύγου της μας είπε ότι "θα το κρατήσω". Ωστόσο αυτό που πραγματικά μας έμεινε είναι η επική ατάκα που είπε ο Σάκης Τανιμανιδής στην αγαπημένη του όταν εκείνη κατάφερε και τις δύο φορές να του σπάσει το πασχαλινό του αυτό. Τι της είπε;

"Δυνατός ο κ@λος" ήταν η φράση που μας έκανε να λιώσουμε και φυσικά αναφερόταν στο αυγό. Δείτε ωστόσο και μια εξομολόγηση της Μπόμπα που μας συγκλόνισε. Τι είπε;

Ορίστε και το βίντεο