Μαρί Σαντάλ - Παύλος: Άναψαν λαμπάδα την Ανάσταση παρά την καραντίνα - Η φωτογραφία με τα παιδιά τους

Γιόρτασαν Ορθόδοξα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρί Σαντάλ - Παύλος: Άναψαν λαμπάδα την Ανάσταση παρά την καραντίνα - Η φωτογραφία με τα παιδιά τους

Μαρί Σαντάλ και Παύλος τίμησαν το Ορθόδοξο Πάσχα και έκαναν Ανάσταση, δυστυχώς στο σπίτι τους, λόγω και της καραντίνας. Ωστόσο μοιράστηκαν μια όμορφη φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε μαζί με τα παιδιά τους αλλά και την λαμπάδα που άναψαν.

Η Μαρί Σαντάλ και ο γιος του τέως βασιλιά βρίσκονται στην Αμερική, όπου και μένουν και αφού και εκεί οι εξελίξεις είναι ραγδαίες δεν κατάφεραν να κάνουν Ανάσταση σε κάποια εκκλησία. Ωστόσο άναψαν την λαμπάδα τους και μας ευχήθηκαν "Χριστός Ανέστη" μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα στην εικόνα που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram η Μαρί Σαντάλ είναι μαζί με τον άντρα και τα αγαπημένα τους παιδιά και μας δίνουν τις ζεστές ευχές τους, από την αυλή του σπιτιού τους. Άλλωστε η Μαρί Σαντάλ ήδη μας έδειξε και τα πασχαλινά αυγά που έφτιαξε για την οικογένειά της.

Αυτή είναι και η οικογενειακή τους φωτογραφία

Λίγα λόγια για την Μαρί Σαντάλ που έκανε Ανάσταση μαζί με το Παύλο και τα παιδιά τους

Η Μαρί Σαντάλ (γεννημένη ως Marie-Chantal Claire Miller, 17 Σεπτεμβρίου 1968) είναι συγγραφέας, εικονογράφος για παιδιά και σχεδιάστρια ενδυμάτων.

Η Μαρί Σαντάλ γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1968 στο Λονδίνο, είναι κόρη του Αμερικανού επιχειρηματία Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ και τις Μαρίας Κλάρας Πεσάντες Μπεσέρρα. Έχει δυο αδελφές, την Πία Χριστίνα και την Νατάσσα Αλεξάνδρα. Φοίτησε στο "The Peak School" του Χονγκ Κονγκ, στο "Le Ros" στην Ελβετία, στο "Ecole Active Biling" στο Παρίσι και στο "The Masters School" στην Νέα Υόρκη.

Μετά την αποφοίτησή της συνέχισε ανώτερες σπουδές κατά τα έτη 1988-1992 στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκης και το 1994 έλαβε δίπλωμα στην Ιστορία της Τέχνης από το Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης όπου φοίτησε. Το 1995, η Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Παύλο της Ελλάδας.