Ημέρα ευτυχίας στην οικογένεια της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ημέρα ευτυχίας στην οικογένεια της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Ημέρα ευτυχίας στην οικογένεια της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Τι συνέβη και το πρώην ζευγάρι σήμερα γιορτάζει; Ο παρουσιαστής το έκανε γνωστό με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Κατά τον έγγαμο βίο τους, το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τον Δημήτρη Λιάγκα και τον Γιάννη Λιάγκα. Ο μικρός τους γιος σήμερα λοιπόν έχει γενέθλια και ο πατέρας του, του ευχήθηκε με έναν τρυφερό τρόπο.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει, διατηρεί όμως άψογες σχέσεις για χάρη των παιδιών του που είναι η βασική τους προτεραιότητα. Τόσο ο παρουσιαστής όσο και η Φαίη Σκορδά αγαπάνε πολύ τα παιδιά τους και μάλιστα εκείνος έχει μετακομίσει κιόλας κοντά τους για να τα βλέπει όσο πιο συχνά γίνεται.

Ο Γιαννάκης λοιπόν σήμερα έκλεισε τα 9 του χρόνια και στο σπίτι τους έχουν διπλές χαρές, αφού γιορτάζουν και το Πάσχα αλλά και τα γενέθλια του μικρού.

Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή:

«Χρονια πολλα θησαυρε μου. 9 σημερα ο Γιαννης...» έγραψε ο παρουσιαστής στην ανάρτηση του. Δείτε εδώ και πως γιόρτασε η παρουσιάστρια το Πάσχα

Η τρυφερή ανάρτηση από την Φαίη Σκορδά για τα γενέθλια του γιου της

"Χρόνια πολλα ζωη μου ολοκληρη Χρόνια πολλα Γιαννη μου Ευχαριστώ πολυ αγαπημένε μου philip_papaspirou που μας έφτιαξες αυτήν την τούρτα κ γλύκανες τα φετινά μας γενέθλια που ήταν τόσο διαφορετικά αλλά γεμάτα αγάπη"

Και η Φαίη Σκορδά νωρίτερα δημοσίευσε φωτογραφία με τα παιδιά της

Η Φαίη Σκορδά πριν από λίγα λεπτά τσούγκρισε τα πασχαλιάτικα κόκκινα αυγά με τα παιδιά της και υπάρχει φωτογραφία μέσα από το σπίτι της.

Όπως όλοι έτσι και η Φαίη Σκορδά πρώτη - ειδικά μετά το συμβάν με την υγεία της - μένει στο σπίτι με την οικογένειά της για την προστασία όλων. Ωστόσο, μιας και είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία και δείχνει να τσουγκρίζει τα κόκκινα αυγά με τα παιδιά της, τον Γιαννάκη και τον Δημητράκη. Ποιος βγήκε άραγε ο νικητής;

Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά μέσα από το σπίτι της

Να υπενθυμίσουμε πως η Φαίη Σκορδά έχει σταματήσει τις εκπομπές της στον ΑΝΤ1 λόγω εορτών.