Ρίχνει τα βέλη του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Σε ποιον τα "χώνει" - "Η ελληνική τηλεόραση δεν..."

Τα είπε όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίχνει τα βέλη του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Σε ποιον τα

Ρίχνει τα βέλη του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και προκαλεί πανικό με τα λόγια του. Σε ποιον τα "χώνει" αυτή τη φορά ωστόσο; Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε και ανέφερε χαρακτηριστικά, "Η ελληνική τηλεόραση δημιουργεί από μόνη της προγράμματα και καταστάσεις που να μπορούν να κοντραριστούν".

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ TV” και τη Μαρία Κολλιάτσα, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σύγχρονη ελληνική τηλεόραση και τους νέους παρουσιαστές της τηλεόρασης.

Σε ποιους τα "χώνει" ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Πόσο σύγχρονη είναι η ελληνική τηλεόραση σε σχέση μ’ αυτήν του εξωτερικού και γιατί πρέπει τα κόνσεπτ που ακολουθούμε εδώ να είναι πάντα φερμένα από κάποιο πλατό άλλων χωρών;

Τα κόνσεπτ που έχουμε στην Ελλάδα τα έχουν όλες οι χώρες του πλανήτη. Δεν κάνουμε εδώ κάτι διαφορετικό. Όλες οι χώρες του κόσμου έχουν αυτά τα δέκα σούπερ προγράμματα που η συνταγή τους είναι πετυχημένη παντού.

Από εκεί και πέρα, κατά πόσον η ελληνική τηλεόραση δημιουργεί από μόνη της προγράμματα και καταστάσεις που να μπορούν να κοντραριστούν με αυτά του εξωτερικού, αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση, όμως, θεωρώ ότι αυτό έχει να κάνει και με την έλλειψη παρουσιαστών και παρουσιαστριών που έχει αυτή η χώρα.

Υπάρχει τεράστια έλλειψη από αμιγώς επαγγελματίες παρουσιαστές, οι οποίοι να δημιουργούν με την προσωπικότητά τους κα τις ιδέες τους εκπομπές, να παρουσιάζουν ενδιαφέρον, αλλά να μη βασίζονται σε ξενόφερτα κόνσεπτ.

Βέβαια, θα μου πεις ότι όλα έχουν γίνει, αφού στην Αμερική η τηλεόραση υπάρχει πολλά χρόνια προτού την ανακαλύψουμε εμείς. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι πραγματικά παρουσιάζεται μεγάλο κενό σε δυναμικό μπροστά από την οθόνη. Και δεν αναφέρομαι στον τομέα της ενημέρωσης, αλλά της ψυχαγωγίας.

Άσχημη αποκάλυψη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το Live Tonight

Μια άσχημη αποκάλυψη έγινε για το «Live tonight» που προβάλλεται στην late night ζώνη μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής εν μέσω καραντίνας συνεχίζει να κρατάει συντροφιά στο τηλεοπτικό του κοινό.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά όσον αφορά τα νούμερα που σημειώνει στην τηλεθέαση. Μπορεί να είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης όμως έχει δει πτώση τον τελευταίο καιρό.

Γρηγόρης Αρναούτογλου Live Tonight ΑΝΤ1 τηλεθέαση

Και αυτό όπως όλα δείχνουν οφείλεται στον κορωνοϊό. Ο κόσμος φαίνεται πως επιλέγει να δει ταινίες από το να ακούει για τον ιό, ακόμη και από πρόσωπα της showbiz. Μιας και μιλάμε ωστόσο για τον παρουσιαστή, αυτό είναι το νέο καυστικό σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Κανάκη και τα σχόλια για την εκπομπή του.