Europe Shine a Light: Γεμάτος εκπλήξεις ο αντικαταστάτης της Eurovision

Τι μας ετοιμάζουν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Europe Shine a Light: Γεμάτος εκπλήξεις ο αντικαταστάτης της Eurovision

Το Europe Shine a Light θα είναι το event που θα αντικαταστήσει φέτος την Eurovision η οποία δυστυχώς δεν θα γίνει λόγω και των εξελίξεων με τον κορωνοϊό. Ωστόσο οι διοργανωτές μας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Η Eurovision έχει αναβληθεί για φέτος ωστόσο θα έχουμε ένα άλλο ξεχωριστό show στην θέση του το οποίο θα είναι γεμάτο εκπλήξεις. Ήδη η ανατροπή είχε γίνει γνωστή και από πρωινή εκπομπή και τώρα έχουμε νεότερα αναφορικά με τα όσα μας περιμένουν την μεγάλη ημέρα.

Ειδικότερα λοιπόν το Europe Shine a Light θα μεταδοθεί το Σάββατο 16/5, στις 22,00 ώρα Ελλάδας. Δηλαδή την ημέρα που ήταν να γίνει και ο διαγωνισμός,, ενώ η μετάδοση θα γίνει διαδικτυακά.

Σκοπός του show είναι να τιμήσει τις χώρες και τα 41 τραγούδια που ήταν να συμμετάσχουν, ενώ να σημειώσουμε ότι θα είναι σαν γιορτή περισσότερο και όχι διαγωνισμός.

Παρουσιαστές θα είναι οι Ολλανδοί Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit και οι καλλιτέχνες της φετινής διοργάνωσης θα συμμετέχουν από την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται στην Ευρώπη, ερμηνεύοντας μια παλαιότερη επιτυχία της Eurovision.

Το show θα μεταδοθεί φυσικά live και αναμένεται να κρατήσει περίπου δύο ώρες, ενώ θα υπάρξει μετάδοση και από το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube.

Ακούστε την Στεφανία Λυμπεράκη που θα μας εκπροσωπούσε στην Eurovision να ερμηνεύει live

Το τραγούδι «SUPERGΙRL» έχει κάνει ήδη εξαιρετική πορεία στις διαδικτυακές πλατφόρμες της Ευρώπης. Έχει σκαρφαλώσει στο Top50 των iTunes, ενώ μετράει 3.000.000 προβολές στο Youtube.

Ωστόσο, η 17χρονη κοπέλα που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, δεν γινόταν να μην πει μπροστά σε κοινό αυτό το υπέροχο κομμάτι. που είναι σε στοίχους του Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn. Συγκεκριμένα, η Στεφανία Λυμπερακάκη, το τραγούδησε σε ένα live που πραγματοποιήθηκε στο Instagram.

«Σε ευχαριστώ dimitriskontopoulos που με κάλεσες στο #Qsessions. Δεν είχα φανταστεί ποτέ οτι η πρώτη φορά που θα τραγουδούσα το SuperG!rl θα ήταν κάτω από αυτές τις καταστάσεις. Αλλά μην ξεχνάτε … τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει, τίποτα δεν μπορεί να μας κρατήσει κάτω… που λένε και οι στίχοι του “SUPERGIRL».