Δεν πάει το μυαλό σας τι έκανε η Μελίνα Ασλανίδου μετά την Ανάσταση στο σπίτι της

Τι έκανε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν πάει το μυαλό σας τι έκανε η Μελίνα Ασλανίδου μετά την Ανάσταση στο σπίτι της

Δεν πάει το μυαλό σας τι έκανε η Μελίνα Ασλανίδου μετά την Ανάσταση στο σπίτι της. Η ίδια ανέβασε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως περνάει το βράδυ της.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Πώς πέρασε την Ανάσταση η Μελίνα Ασλανίδου

Η τραγουδίστρια έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται τις σκέψεις της στα social media και να δίνει συμβουλές σε όσους την ακολουθούν. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όταν πολλοί πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν γιατρούς και νοσοκόμους που δίνουν «μάχη» στα νοσοκομεία για τον κορωνοϊό, μοιράστηκε τα συναισθήματα της.

Η τραγουδίστρια χθες λοιπόν αποκάλυψε πως πέρασε το το βράδυ της Ανάστασης στο σπίτι της. Τι έκανε λοιπόν για να περάσει η ώρα τώρα που δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι;

Όπως αποκάλυψε η ίδια έκατσε στην τηλεόραση και είδε την συναυλία του Αντώνη Ρέμου που είχε στο Mega. Στην οποία μάλιστα πήρε και εκείνη μέρος και τραγούδησαν μαζί κάποιες επιτυχίες.

Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το βράδυ της Ανάστασης.

Μελίνα Ασλανίδου σπίτι ανάρτηση