Συγκλονίζει η Δούκισσα Νομικού - "Φοβόμαστε τα ίδια..."

Tο ποστ της που έριξε το Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει η Δούκισσα Νομικού -

Συγκλονίζει η Δούκισσα Νομικού με τα τελευταία της λόγια και τονίζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, "Φοβόμαστε τα ίδια ονειρευόμαστε τα ίδια". Τι ακριβώς ανέφερε;

Η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς ο κορωνοϊός έχει κάνει την εμφάνιση του και η κυβέρνηση έχει αρχίσει να λαμβάνει έκτακτα μέτρα για να προστατεύσει τους πολίτες από αυτό.

Όπως είναι αναμενόμενο όλοι ανησυχούμε για αυτό και παίρνουμε τα μέτρα μας κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες που είναι τα παιδιά και οι παππούδες.

Η Δούκισσα Νομικού περνάει την ημέρα του Πάσχα ωστόσο με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο υπέροχα παιδιά τους, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μπορεί να βρίσκεται σε καραντίνα αλλά αυτό δεν την σταματάει από το να στείλει και να μοιραστεί το δικό της μήνυμα για ευχές με τους ακόλουθούς της.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού είναι καθημερινή χρήστης των social media και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω διάφορων αναρτήσεων. Βέβαια, κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που κάνει μικρές αποκαλύψεις για το τι συμβαίνει πλέον λόγω καραντίνας στο σπίτι. Ενώ, μια φωτογραφία της που δημοσίευσε "πρόδωσε" τις ημέρες της καραντίνας της εν μέσω εορτών.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, "Είμαστε μακριά όμως νιώθω πως είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Σκεφτόμαστε τα ίδια, φοβόμαστε τα ίδια, ονειρευόμαστε τα ίδια. Εύχομαι σε όλους υγεία, αισιοδοξία, υπομονή και αγάπη! Σύντομα θα αγκαλιαστούμε ξανά! Χριστός Ανέστη"

H ίδια ωστόσο κάνει και αποκαλύψεις που συγκεκριμένα, αφορούν τα παιδιά της και το πρόγραμμα που έχει φτιάξει η ίδια για να είναι όλα σε τάξη. Δηλαδή, πότε θα ξυπνήσουν τα παιδιά, πότε θα φάνε κλπ. Μάλιστα, θα βοηθήσει πολλές μανούλες.