Συγκινεί ο Μαραντίνης - Η ανάρτηση λίγο μετά το νοσοκομείο

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί ο Μαραντίνης - Η ανάρτηση λίγο μετά το νοσοκομείο

Συγκινεί ο Θοδωρής Μαραντίνης με την τελευταία του ανάρτηση λίγο μετά το νοσοκομείο. Δείτε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο ίδιος και έριξε τα social media. Τι ανέφερε;

Μια περιπέτεια με την υγεία του πέρασε το βράδυ της Ανάστασης, ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, με συνέπεια να ανησυχήσουν αρκετά οι γονείς του.

Η γνωστή παρουσιάστρια, το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, αποκάλυψε μέσα από τα social media το δυσάρεστο γεγονός, ενώ πριν λίγη ώρα, ο Θοδωρής Μαραντίνης με τη σειρά του έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφερόμενος στην υγεία του.

Η ανάρτηση του Μαραντίνη λίγο μετά το νοσοκομείο

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Χρόνια πολλά σε όλους! Με υγεία… πάνω απ όλα με υγεία… μη τη θεωρούμε δεδομένη! Με αγάπη… να αγαπάτε τον εαυτό σας και όλους αυτούς που σας αγαπάνε κ το δείχνουν… όχι μόνο το λένε! Με χαρά… η ζωή είμαι μικρή… άρπαξε την από τα μαλλιά και κάνε αυτό που σε γεμίζει…!

Με όνειρα μεγάλα και ας σε τρομάζουν… γιατί αν μπορείς να το φανταστείς … μπορείς και να το κανείς! Με ελπίδα… γιατί τίποτα δεν κρατάει για πάντα… ούτε τα άσχημα … θα περάσει κι αυτό! Χριστός Ανέστη!». Δείτε ωστόσο τον ίδιο να τοποθετείται πάνω στο θέμα της πανδημίας.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από το νοσοκομείο

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμενα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ισως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σενα...
Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να ήμασταν σπιτι.
Όχι διακοπές.
Σπιτι.
Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά..
Απλά σπιτι.
Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα.
Σπιτι.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ουτε τα μαθήματα που πήρα.
Καλημερα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη.»