Θα πάθεις πλάκα με την βιβλιοθήκη στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Είναι εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα πάθεις πλάκα με την βιβλιοθήκη στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Θα πάθεις πλάκα με την βιβλιοθήκη στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου. Είναι εντυπωσιακή και με αρκετά βιβλία πάνω σε αυτή, πράγμα λογικό για να περνάνε και οι ώρες μέσα στο σπίτι.

Ο Κορωνοϊός μας έχει κλείσει μέσα στο σπίτι τόσο για να προστατέψουμε εμάς, αλλά και για να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες. Έτσι και η showbiz κλείστηκε μέσα στο σπίτι της και περνάει διαφορετικά την ώρα της.

Η Αθηνά Οικονομάκου χαλαρώνει σπίτι της με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο και περνάνε όμορφες και δημιουργικές στιγμές, καθώς χαλαρώνουν, μαγειρεύουν και παίζουν.

Για το λόγο αυτό επειδή είναι σπίτι λοιπόν βρίσκει να κάνει διάφορες δραστηριότητες στο σπίτι της, από το να κάθεται συνέχεια στον καναπέ του σαλονιού της. Που παρεμπιπτόντως είναι άκρως εντυπωσιακό. Στον χώρο κυριαρχεί το μπέζ, ενώ από το μπαλκόνι της φαίνεται πράσινο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω αναρτήσεων που κάνει, από διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της στο σπίτι της.

Η εντυπωσιακή βιβλιοθήκη της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Η ηθοποιός λοιπόν ανεβάζει διάφορες στιγμές από το σπίτι της, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό και πάρα πολύ όμορφα διακοσμημένο.

Η ίδια χθες ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την βιβλιοθήκη της. Είναι εντυπωσιακή και με αρκετά βιβλία πάνω σε αυτή, πράγμα λογικό για να περνάνε και οι ώρες μέσα στο σπίτι.

Όπως διακρίνουμε έχει πάνω της πολλά βιβλία γεγονός που προδίδει πως και οι δυο πρέπει να διαβάζουν αρκετά και να τα αγαπάνε πολύ.

Δείτε την ανάρτηση της: