Αποκάλυψη! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν γνωρίσει τον Snik είχε...

Δεν είχαμε ιδέα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν γνωρίσει τον Snik είχε...

Απίστευτη αποκάλυψη. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν γνωρίσει τον Snik είχε βαπτίσει πέντε παιδιά. Η ίδια το έκανε γνωστό μέσω των Insta Stories της σε μια ανάρτηση που δήλωσε υπερήφανη για αυτά.

Ένα διαφορετικό Πάσχα βιώνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέτος, όπως και όλοι οι Έλληνες. H ίδια ανέφερε πως θα περάσει τις άγιες αυτές μέρες στο σπίτι της στην Αθήνα μακριά από την οικογένειά της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια μακροσκελής ανάρτηση για το φετινό Πάσχα, το οποίο πέρασε φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα όπως τόνισε βλέποντας Netflix και La Casa de Papel. Βέβαια η ίδια με τον καλό της δεν τα περνάνε και άσχημα στο πανέμορφο σπίτι τους. Ρίξτε μια ματιά στην τρομερή κουζίνα τους.

Η ίδια μέσα από το Insta Stories της και τις διάφορες αποκαλύψεις που έκανε για το Πάσχα έκανε και μια που δεν γνωρίζαμε. Το μοντέλο αποκάλυψε πως έχει βαπτίσει πέντε παιδάκια και είναι μια υπερήφανη νονά.

Δείτε την ανάρτηση της:

Λίγα λόγια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Πάτρα, 5 Φεβρουαρίου 1988) είναι Ελληνίδα μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς του 2011.

Για αρκετά χρόνια ζούσε μόνιμα στη Νέα Υόρκη λόγω του modeling, ενώ στην Ελλάδα έγινε ευρύτερα γνωστή ως κριτής στον πρώτο καθώς και δεύτερο κύκλο του reality show Greece's Next Top Model. Το 2019 παρουσίασε το MadWalk - The Fashion Music Project.

Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1988 στην Πάτρα όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της ονομάζονται Κοσμάς και Αναστασία ενώ έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, την Μαριλένα. Μετά το σχολείο, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και συνέχισε τις σπουδές της σε Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling, έχοντας ως manager την Έλενα Χριστοπούλου.

Από το καλοκαίρι του 2019 είναι σε σχέση με τον ράπερ SNIK.