Η ανακοίνωση του Νίκου Χατζηνικολάου για το "Ενώπιος Ενωπίω" σήμερα - Καλεσμένη πρόσωπο "βόμβα"

Ποια είναι;

Η ανακοίνωση του Νίκου Χατζηνικολάου για το

Η ανακοίνωση του Νίκου Χατζηνικολάου για το "Ενώπιος Ενωπίω" σήμερα. Θα έχει καλεσμένη πρόσωπο "βόμβα". Ποια θα δούμε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου στον ΑΝΤ1;

Τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου, στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο εορταστικό «Ενώπιος Ενωπίω» τη Δέσποινα Βανδή.

Η διαδρομή από τη Φιλοσοφική Σχολή Θεσσαλονίκης έως τις μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες. Η καριέρα, η οικογένεια αλλά και υπέροχα τραγούδια, σε μία συνέντευξη με αισιόδοξα μηνύματα.

«Καλημέρα και χρόνια πολλά! Απόψε στις 23:45 η Δέσποινα Βανδή στο εορταστικό Ενώπιος Ενωπίω και στον Αντέννα! Σας περιμένω! #enwpiosenwpiw @ant1tv @ant1news» έγραψε στην ανάρτηση του.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:45, στον ΑΝΤ1. Δείτε ωστόσο και μια δήλωση του δημοσιογράφου που συζητήθηκε πριν λίγο καιρό.

Δείτε την ανάρτηση του:

Εντωμεταξύ δείτε και την έκτακτη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Χατζηνικολάου και το "Ενώπιος Ενωπίω"

Με μια έκτακτη ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 ενημερώνει τους τηλεθεατές για το τι πρόκειται να συμβεί σήμερα το βράδυ στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, "Ενώπιος Ενωπίω".

Απόψε εκτάκτως στις 24:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται τον Τάκη Ζαχαράτο, σε ένα «Ενώπιος Ενωπίω» αντίδοτο στο κλίμα των ημερών.

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός μάς «εμβολιάζει» με χιούμορ κατά του κορονοϊού, σε μία διαφορετική συνέντευξη για την πορεία και την καριέρα του, αλλά και με πλούσιο υλικό από τις μεταμφιέσεις και τις μιμήσεις του.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου

Μείνετε συντονισμένοι!

#EnwpiosEnwpiw

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα, Αρχισυνταξία: Μάνος Νιφλής, Δημοσιογραφική Ομάδα: Ευανθία Τασοπούλου, Μαρία Θεμελή