Μαρίνα Πατούλη: Τσούγκρισε αυγά σπίτι της φορώντας χρυσό από πάνω μέχρι κάτω

Φωτογραφίες από το Πάσχα της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρίνα Πατούλη: Τσούγκρισε αυγά σπίτι της φορώντας χρυσό από πάνω μέχρι κάτω

Η Μαρίνα Πατούλη πέρασε στο σπίτι της τα Πάσχα και δεν παρέλειψε να μας δείξει φωτογραφίες από το τσούγκρισμα των αυγών μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη. Στις φωτογραφίες που ανέβασε δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε αυτά που φορούσε, αφού ήταν όλη χρυσή!

Η Μαρίνα Πατούλη έχει ένα υπέρλαμπρο σπίτι, ενώ και η ίδια προσέχει την εμφάνισή της. Έτσι και φέτος παρά τις εξελίξεις που μας έχουν κλείσει μέσα, η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής έβαλε τα καλά της και τσούγκρισε τα πασχαλινά αυγά με τον καλό της.

Η ίδια έκανε λοιπόν και μερικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας ευχήθηκε για τις άγιες αυτές ημέρες γράφοντας σε μια από τις αναρτήσεις της: "Κ φέτος «τσουγκρίσαμε» παραδοσιακά!!!Στη συνέχεια το πασχαλινό μου κέικ!!!Χρόνια πολλά".

Αυτό που δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε ωστόσο ήταν το χρυσό σύνολο της Μαρίνας Πατούλη, που πρέπει να πούμε ότι είχε στείλει και ένα συγκινητικό μήνυμα για το Πάσχα.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες

Χρυσό από πάνω μέχρι κάτω και το σαλόνι της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρία Πατούλη είναι σίγουρα από τις εντυπωσιακές γυναίκες που τους αρέσει να προσέχουν τον εαυτό τους και να ντύνονται όμορφα. Επίσης μεγάλη φροντίδα δίνει και στο σπίτι και η φωτογραφία που ανέβασε για να μας δείξει τα πασχαλινά αυγά που έφτιαξε μας άφησε ξερούς.

Ειδικότερα η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία μας δείχνει τα πασχαλινά αυγά και μας δίνει την ευχή της για τις γιορτές.

"Έτοιμα κ φέτος τα πασχαλινά αβγά,τα Λαμπριάτικα τσουρέκια κ τα παραδοσιακά κουλουράκια της μαμάς!!Καλή Ανάσταση κ Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο" έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.