Δείτε το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Αξίζει 100,000 ευρώ

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δείτε το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Αξίζει 100,000 ευρώ

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να είναι διαφορετικό για όλους μας λόγω κορωνοϊού, όμως αν αρθούν τα μέτρα το μόνο σίγουρο είναι πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος θα πάνε διακοπές με το υπέροχο σκάφος τους που αξίζει 100.000 ευρώ. Έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες για να το δείτε.

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να περνάει ένα πολύ δύσκολο Πάσχα, όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει εδώ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η ψυχολογία της θα αλλάξει ριζικά αν της δοθεί η ευκαιρία να περάσει ένα καλοκαίρι όπως όλα τα προηγούμενα. Είναι λάτρης της Άνδρου και λάτρης της θάλασσας γενικά γι αυτό κι έχει στην κατοχή της ένας σκάφος με το οποίο μπορεί να πηγαίνει από εδώ κι από εκεί τις ημέρες που ο ήλιος καίει, πάντα παρέα με την οικογένειά της.

Το σκάφος είναι τελευταίας τεχνολογίας και με υπέροχο design -το καμάρι της εταιρείας Ribco, πρώην Scorpion- αξίας περίπου 100.000 ευρώ...

Δείτε φωτογραφίες από το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

σκάφος Ελένης Μενεγάκη

διαθήκη Ελένης Μενεγάκη

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη μέχρι στιγμής περνάει τις ημέρες του Πάσχα στο εντυπωσιακό σπίτι της στα Μελίσσια και μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα από μέσα. Δείτε την εδώ

Όταν είχαν κλέψει το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Το 2015 υπήρξε ένα δημοσίευμα από το περιοδικό Spirto που ανέφερε πως το ζευγάρι έπεσε θύμα κλοπής στο σκάφος του.

Ακολουθεί απόσπασμα από το συγκεκριμένο δημοσίευμα:

Το περιστατικό συνέβη στο λιμάνι της Καλύμνου, κυριολεκτικά μέρα μεσημέρι. Άγνωστοι μπήκαν στο σκάφος του Παντζόπουλου και της Μενεγάκη χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και κατάφεραν να αποσπάσουν αρκετά μεγάλη λεία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρήκαν μέσα στο σκάφος την τσάντα της παρουσιάστριας, που είχε μέσα αρκετά μετρητά, ενώ αφαίρεσαν και τις πιστωτικές της κάρτες.

Μάλιστα, άνθρωπος που γνώριζε ότι πρόκειται για το σκάφος του ζευγαριού έτρεξε αμέσως να το ειδοποιήσει, καθώς όταν είδε τους δύο άγνωστους να βγαίνουν από αυτό, του κινήθηκαν υποψίες. Μενεγάκη και Παντζόπουλος γύρισαν εσπευσμένα στο σκάφος τους, αλλά ήταν ήδη αργά. Από την τσάντα της παρουσιάστριας έλειπαν όλα της τα χρήματα και οι πιστωτικές της κάρτες.

Ωστόσο, το ζευγάρι αντιμετώπισε με ψυχραιμία το περιστατικό. Περιορίστηκαν απλά στο να καλέσει άμεσα η Μενεγάκη τις τράπεζες, προκειμένου να ακυρώσει τις πιστωτικές της κάρτες και να αποφύγει ενδεχόμενη μεγαλύτερη ζημιά. Ματέο και Ελένη αποφάσισαν να μην καταγγείλουν το περιστατικό στις Αρχές, αλλά να συνεχίσουν την κρουαζιέρα τους στο Νότιο Αιγαίο.