Γιώργος Λιάγκας: Βγήκε ξανά στο πλατό του ΣΚΑΪ και έκανε αποκάλυψη σοκ

Τι είπε ο παρουσιαστής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιάγκας: Βγήκε ξανά στο πλατό του ΣΚΑΪ  και έκανε αποκάλυψη σοκ

Πίσω στο πλατό του ΣΚΑΊ ο Γιώργος Λιάγκας που επέστρεψε με την εκπομπή του. Δείτε τα όσα είπε, αλλά και το τι αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής.

Ξανά στον αέρα του ΣΚΑΪ το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα με τον παρουσιαστή να επιστρέφει στην τηλεόραση μετά και την διακοπή της εκπομπής του, που είχε έρθει εξαιτίας και των εξελίξεων που έχουμε με τον κορωνοϊό.

Ο παρουσιαστής βγήκε λοιπόν σήμερα στον αέρα μαζί με τον Νίκο Γεωργιάδη και την Ελένη Τσολάκη και έστειλε τα χρόνια πολλά στον κόσμο. Ωστόσο έκανε και μια αποκάλυψη, καθώς μαρτύρησε ότι θα έχουμε και άλλες επιστροφές αυτές τις ημέρες. Αναλυτικά ο Λιάγκας - που πρέπει να σας πούμε ότι ανέβασε και την ίδια φωτογραφία με την Φαίη Σκορδά - είπε τα εξής στην έναρξη της εκπομπής του:

"Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Καλώς ήρθατε και καλώς ήρθαμε. Μου φαίνεται ότι ξεκινάει τηλεοπτική σεζόν σήμερα γιατί έχω να βγω πάρα πολύ καιρό στον τηλεοπτικό αέρα. Είπαν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ να μπούμε σε μια κανονικότητα, να βγουν και οι υπόλοιπες εκπομπές που είχαν κοπεί για ένα μήνα λόγω της καραντίνας και όλων των μέτρων για τον κορονοϊό.

Θα έχουμε λίγο διαφοροποιημένη θεματολογία, επίσης δεν θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι εδώ κάθε μέρα. Θα είμαστε λίγοι λίγοι και όσο χαλαρώνουν τα μέτρα, θα επανερχόμαστε σε μια πλήρη κανονικότητα".

Γιώργος Λιάγκας ΣΚΑΙ

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Γιώργο Λιάγκα που επέστρεψε στο πλατό;

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον Γιώργο Λιάγκα

«Από τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου, ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του επιστρέφουν στον ΣΚΑΪ. Καθημερινά στις 12.00 το μεσημέρι, ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Ελένη Τσολάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα, τον Νίκο Γεωργιάδη, την Έλενα Κώνστα και την Κατερίνα Γκαγκάκη τηρούν …τις αποστάσεις ασφαλείας, αλλά μας φέρνουν πιο κοντά.

Επιστρέφουν για να μας ενημερώσουν για τα γεγονότα που μας απασχολούν, να μας παρουσιάσουν πρωτότυπα θέματα, να μας προτείνουν εναλλακτικές δραστηριότητες για τις ημέρες της καραντίνας αλλά και να συνομιλήσουν μέσω skype με τους καλεσμένους τους. Επιστρέφουν στο πνεύμα της εποχής, αλλά με διάθεση και χιούμορ για να δώσουν στο «Μεσημέρι» μας μία διαφορετική νότα. ΜΕΣΗΜΕΡΙ με τον Γιώργο Λιάγκα

Από Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου, και καθημερινά στις 12.00, στον ΣΚΑΪ».