Συγκλονιστικά νέα για Μέλισσες και Χρήστο Μάστορα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονιστικά νέα για Μέλισσες και Χρήστο Μάστορα

Συγκλονιστικά νέα για Μέλισσες και Χρήστο Μάστορα. To έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτηση που έκανε στα Insta Stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Τι ανακοίνωσε ο τραγουδιστής για την μπάντα του;

Οι Μέλισσες κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι μισή καρδιά που πρόκειται να γίνει μια ακόμη επιτυχία. Το τραγούδι κυκλοφορούσε ήδη στα ραδιόφωνα και τώρα το band κυκλοφόρησε και το video clip τους.

Μάλιστα το έκαναν με την βοήθεια του κόσμου, αφού δεν μπορούμε να βγούμε έξω. Έτσι με κάποια πλάνα από το σπίτι του Χρήστου Μάστορα και κάποια που έστειλαν θαυμαστές κατάφεραν να οπτικοποιήσουν την επιτυχία τους.

Το μισή καρδιά σημειώνει τεράστια επιτυχία και όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο Χρήστος Μάστορας είναι για ακόμη μια φορά πρώτο στο airplay των ελληνικών ραδιοφώνων.

Δείτε την ανάρτηση του:

Μέλισσες Χρήστος Μάστορας νέα

Λίγα λόγια για την νέα τους επιτυχία

Οι ΜΕΛΙSSES επιστρέφουν στη δισκογραφία για να μας χαρίσουν το ολοκαίνουργιο single «Μισή Καρδιά», άλλο ένα μαγικό τραγούδι που θα αγαπηθεί από το πρώτο άκουσμα. Δείτε εδώ και το ντοκουμέντο από την κίνηση ανθρωπιάς που έκαναν οι «Μέλισσες» με τον Χρήστο Μάστορα

Το «Μισή Καρδιά» είναι η πρώτη κυκλοφορία του κορυφαίου ελληνικού συγκροτήματος μετά την απόλυτα επιτυχημένη διασκευή στο αξεπέραστο τραγούδι «Γιατί» των Πυξ Λαξ, με την οποία οι ΜΕΛΙSSES έγραψαν τη δική του ιστορία διανύοντας 16 εβδομάδες στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων

Ο Χρήστος Μάστορας προχώρησε αμέσως μετά στα πρώτα του προσωπικά βήματα στη δισκογραφία και κυκλοφόρησε δύο τραγούδια που πραγματοποίησαν εξίσου αξιοσημείωτη επιτυχία.

Οι ΜΕΛΙSSES κυκλοφορούν τώρα το «Μισή Καρδιά», ένα ερωτικό τραγούδι με ιδιαίτερο ήχο που κεντρίζει το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας νότα και είναι εμποτισμένο με παραδοσιακές πινελιές σε σύγχρονο ύφος.

Το αποτέλεσμα είναι ενδεικτικό της πολυδιάστατης καλλιτεχνικής φύσης που χαρακτηρίζει τον Χρήστο Μάστορα και τις ΜΕΛΙSSES, οι οποίοι αψηφούν τις ταμπέλες και τα στεγανά στη μουσική.

Το τραγούδι υπογράφει ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τον STAN Αντιπαριώτη.