Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η τρυφερή ανάρτηση της Δανάη Μπάρκα: "Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει όπως εγώ τον..."

Σε ποιον αναφέρεται;

Η τρυφερή ανάρτηση της Δανάη Μπάρκα:
News 20.04.2020 13:40
Από Youweekly Team

Η τρυφερή ανάρτηση της Δανάη Μπάρκα στο Instagram. «Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει όπως εγώ τον Χρήστο» έγραψε για τα γενέθλια του γνωστού ηθοποιού και πολύ καλού φίλου της μητέρα της, που τον έχει σαν πατέρα.

Η Δανάη Μπάρκα έχει αδυναμία στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και αυτό είναι γνωστό.. Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι φορές που η ηθοποιός έχει δηλώσει πως τον θεωρεί δεύτερο πατέρα της.

Εκείνος λοιπόν είχε τα γενέθλια του και εκείνη δεν μπορούσε μην εκφράσει και πάλι δημόσια την αγάπη της με ευχές.

Δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία ποζάρουν παρέα με ένα τρυφερό μήνυμα.

Η τρυφερή της ανάρτηση

«Γενέθλια καραντινάτα. Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει όπως εγώ αγαπάω τον Χρήστο. Να βρείτε κάποιον να σας μεγαλώσει όπως εκείνος μεγάλωσε εμένα. Να βρείτε κάποιον να κάνετε «κόμμα» εναντίον της υπόλοιπης παρέας και να γελάτε.

Να βρείτε κάποιον να σας στηρίζει όπως εκείνος εμένα κι εγώ εκείνον. Να βρείτε κάποιον να σας υποστηρίζει στις τρελές σας ακόμα κι αν είναι όντως τρέλα αλλά τις κάνετε με αγάπη. Να βρείτε κάποιον να έχει τέτοια αγκαλιά για να τρέχετε στα εύκολα και στα δύσκολα. Να βρείτε κάποιον να σας δημιουργεί τέτοια συναισθηματική ασφάλεια όπως εκείνος σε εμένα και να νιώθετε παντοδύναμοι.

Γενικά, να βρίσκετε ωραίους ανθρώπους στην ζωή σας και να τους κρατάτε. Και εσείς εκεί έξω που είστε γονείς, είτε βιολογικοί-είτε όχι, να μεγαλώνετε τα παιδιά που έχετε ή που σας έρχονται κάπως ουρανοκατέβατα, όπως ο Χρήστος εμένα. Με αγάπη, ειλικρίνεια, πίστη ,δικαιοσύνη, και φροντίδα. Τα παιδιά αυτά θέλουν. Ούτε λούσα, ούτε σπίτια, ούτε αμάξια ούτε πολυτέλειες. Θέλουν τραγούδια, αλήθειες και αγάπη.

Και αν είναι πολύ τυχερά θέλουν κι έναν Χρήστο για φίλο-μπαμπά να τους κάνει την ζωή ομορφότερη. Να σε χαίρομαι Χρήστο ΜΟΥ.(στο ΜΟΥ θα ήθελα να δοθεί η σημασία έτσι, ΜΟΥ) Να μου ομορφαίνεις την ζωή για πολλά χρόνια ακόμα και εγώ θα σε προσέχω για να σε έχω, γιατί αλλιώς η ζωή θα ασχημύνει Σε αγαπάω πολύ. Χρόνια καλά, θεατρικά, δημιουργικά, κηπουρικά και όμορφα» έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε την ανάρτηση της:

Τι είπε για τα συμπτώματα του κορωνοϊού που είχε πριν λίγο καιρό η Δανάη Μπάρκα;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκίνησε η Δανάη Μπάρκα για την απώλεια που έζησε - «Κοίταξα την μαμά της η οποία αυτόματα έβαλε τα κλάματα, γονάτισα...»!

Δανάη Μπάρκα: Βγήκε πρωινή βόλτα με τη μανούλα της και "τρέλανε" το Instagram!

Share