Στον γιατρό ο Λυκουρέζος - Η αποκάλυψη της Μαρίας Ελένης

Ποια η κατάσταση του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στον γιατρό ο Λυκουρέζος - Η αποκάλυψη της Μαρίας Ελένης

Στον γιατρό πήγε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όπως αποκάλυψε η κόρη του Μαρία Ελένη. Τι συνέβη και για ποιο λόγο χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο και να ψάχνουν γιατρό ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα;

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει πολύ καλή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram και συχνά μοιράζεται μαζί τους τις ιδέες και τις απόψεις της, αλλά και στιγμές από την καθημερινότητα της.

Η Μαρία Ελένη πήγε χθες στο Κολωνάκι στο διαμέρισμα του πατέρα της Αλέξανδρου Λυκουρέζου προκειμένου να περάσουν μαζί το Πάσχα και να γιορτάσουν.Την ώρα όμως που έγινε συνέβη ένα ατύχημα καθώς άρχισε να κουνιέται ένα δόντι του πατέρα της κάτι που τους ανέτρεψε τα σχέδια έτσι πασχαλιάτικα και εν μέσω καραντίνας έψαχναν οδοντίατρο για να διορθώσει τη ζημιά.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος Μαρία Ελένη γιατρός

Δείτε εδώ και την εξομολόγηση που είχε κάνει η Μαρία Ελένη για τα ναρκωτικά

Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Κατάγεται από οικογένεια με παράδοση στη δικηγορία και στην πολιτική. Είναι γιος του Παυσανία Λυκουρέζου, που διετέλεσε Υπουργός Εσωτερικών της Κυβέρνησης Παπάγου, ανηψιός του αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, εφοπλιστή και αντιστασιακού Παναγιώτη Λυκουρέζου και εγγονός του δικηγόρου και υπουργού Κωνσταντίνου Λυκουρέζου.

Φοίτησε στο Εκπαιδευτήριο «Ι. Μ. Παναγιωτόπουλος» και σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ' όπου αποφοίτησε το 1957

Τη δεκαετία του 1950 ασχολήθηκε με την ξιφασκία, στην οποία μάλιστα αναδείχθηκε πανελληνιονίκης το 1955 στο ξίφος μονομαχίας, καθώς και με την κολύμβηση στον Παναθηναϊκό.Ιδιώτευσε ως δικηγόρος αναλαμβάνοντας το δικηγορικό γραφείο που είχε ιδρύσει ο παππούς του το 1910. Με την εγκαθίδρυση της Χούντας των Συνταγματαρχών διέφυγε στο εξωτερικό με την τότε συζυγό του, από όπου επέστρεψε το 1974..

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας συμμετείχε στη δίκη των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» ως συνήγορος του Βαρδή Βαρδινογιάννη και των οικογενειών των επιχειρηματιών Αλεξάνδρου Αθανασιάδη και Δημήτρη Αγγελόπουλου για το μέρος του κατηγορητηρίου που αφορούσε την απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώτου και τις δολοφονίες των άλλων δύο.

Ήταν επίσης συνήγορος του αστυνομικού Αθανασίου Μελίστα στη δίκη για την δολοφονία του 15χρονου Μιχάλη Καλτεζά, του Γιώργου Κοσκωτά στο ομώνυμο σκάνδαλο, ενώ είναι συνήγορος της εταιρείας Siemens στην υπόθεση του ομωνύμου σκανδάλου. Το 1999 προσέφυγε μαζί με εκατοντάδες άλλους Έλληνες, μεταξύ των οποίων και ο Μίκης Θεοδωράκης στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης κατά του ΝΑΤΟ για τους εκτεταμένους βομβαρδισμούς με βόμβες διασποράς στην Γιουγκοσλαβία.