Χώρισε η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισε η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Χώρισε η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Λίγο πριν τον Πάσχα το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους ύστερα από περίπου δυο χρόνια σχέσης, ωστόσο φίλοι λένε πως δεν είναι οριστικό.

Η απόφασή να χωρίσουν πάρθηκε πριν το Πάσχα και πέρασαν αυτές τις μέρες χωριστά, με τους φίλους τους να μιλούν για χωρισμό που δεν είναι οριστικός.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, το ζευγάρι, λίγο πριν το Πάσχα έδωσε τέλος στη σχέση του, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει τον λόγο που συνέβη αυτό.

Για ποιο λόγο χώρισαν Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει και πριν από λίγους μήνες, όμως κατάφερε να τα ξαναβρεί και να είναι και πάλι μαζί.

Η πρωταθλήτρια και νικήτρια του Survivor και ο γοητευτικός πρώην σύντροφός της, έζησαν αυτές τις άγιες μέρες μακριά ο ένας από τον άλλον. Εκείνη με την οικογένειά γιόρτασε με την οικογένεια της και εκείνος επίσης με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ωστόσο θετικό είναι το γεγονός πως παρά τον πρόσφατο χωρισμό τους, κανένας από τους δύο δεν κατέβασε τις κοινές τους φωτογραφίες από τις σελίδες τους στo instagram, δίνοντας ελπίδες και στους φίλους τους πως έχουν σκοπό να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση αυτή.

Το μέλλον θα δείξει τι θα συμβεί με εκείνους.

Ωστόσο πριν λίγο καιρό το αγαπημένο ζευγάρι είχε πάει μαζί διακοπές και συγκεκριμένα έκαναν και σαφάρι στην Αφρική. Δείτε τις μαγευτικές φωτογραφίες τις οποίες είχε δημοσιεύσει η αθλήτρια από το ταξίδι τους εκεί.