Αδιανόητο! Ο Νίκος Μουτσινάς μεταμόρφωσε το στούντιο του Καλό Μεσημεράκι σε σπίτι!

Ο παρουσιαστής επέστρεψε ξανά

Αδιανόητο! Ο Νίκος Μουτσινάς μεταμόρφωσε το στούντιο του Καλό Μεσημεράκι σε σπίτι!

Αδιανόητο και όμως αληθινό. Ο Νίκος Μουτσινάς μεταμόρφωσε το στούντιο του Καλό Μεσημεράκι σε σπίτι. Ο παρουσιαστής επέστρεψε και πάλι πίσω στις οθόνες μας μετά από ένα μικρό διάστημα που έλειπε λόγω της πανδημίας.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται και εκείνος μέσα στο σπίτι του για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, η μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ - όπως και όλες στο κανάλι - ακολουθεί τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την προστασία από τον κορωνοϊό και έτσι είχε σταματήσει για λίγο καιρό.

Πλέον όμως επέστρεψε ξανά για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο και να μας διασκεδάσει με τις ατάκες του. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός χόρεψε στο στούντιο και τραγούδησε το οποίο έχει μεταμορφώσει σε σπίτι και έχει προσαρμόσει σε σπίτι.

Νίκος Μουτσινάς καλό μεσημεράκι σπίτι στούντιο

Λίγο πριν επιστρέψει δείτε το χιουμοριστικό βίντεο που είχε ανεβάσει που έκανε γυμναστική παρέα με την γάτα του στο σπίτι του.

Η επίσημη ανακοίνωση που είχε κάνει ο ΣΚΑΙ για την επιστροφή του

Μετράμε αντίστροφα για τη Δευτέρα του Πάσχα. Η ξεχωριστή συνήθεια του μεσημεριού θα είναι και πάλι κοντά μας και δεν θα μας αφήσει να κλείσουμε μάτι.

Από τη Δευτέρα 20 Απριλίου το πλατό μεταμορφώνεται σε σπίτι, και θα έχουμε κάθε λόγο να λέμε «Καλό Μεσημεράκι» μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει “μελετήσει” την καραντίνα, και θα μας κάνει να τη δούμε με άλλο μάτι. Αστείρευτο χιούμορ, από το stand up και την Χρυσή τηλεόραση, μέχρι τη στήλη #agapimenemouniko. Καλεσμένοι (μέσω Skype), και πολλές εκπλήξεις που θα μας φέρουν κοντά παρά την απόσταση…

Ο μοναδικός Νίκος Μουτσινάς, η ασταμάτητη Βάνια(Ματίνα Νικολάου) και οι ξεσηκωτικοί Alcatrash παίρνουν θέσεις.

Από τη Δευτέρα 20.4 & καθημερινά στις 15:00.