"Αποτρελάθηκε" ο Νίκος Μουτσινάς - Κάνει γυμναστική σπίτι του με την γάτα

Θα «λιώσετε» με το βίντεο του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποδείξει πως έχει άφθονο χιούμορ, τόσο μέσα από την εκπομπή του, όσο και μέσα από διάφορες αναρτήσεις που κάνει στα social media. Χθες, ωστόσο μας έδειξε ότι "αποτρελάθηκε" για πλάκα πάντα, αφού έκανε γυμναστική με την γάτα του με την οποία έπαιξε "ξύλο".

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, αφού λόγω του κορωνοϊού «πάγωσαν» τα γυρίσματα. Όλες αυτές τις ημέρες, βρίσκεται στο σπίτι του, έχοντας δίπλα του για καθημερινά παιχνίδια και αγκαλιές, τα τρία του πανέμορφα κατοικίδια. Την γάτα του Τζουτζούμπι και τα δύο του σκυλάκια.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Νίκος Μουτσινάς επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους, ειδικά τώρα που είναι ελεύθερος από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ενώ, έχει βρει και μια νέα ασχολία, την εφαρμογή Tik Tok, όπου φτιάχνει διάφορα βιντεάκια.

Ωστόσο, και τα κατοικίδια του δεν τα παραμελεί, αφού τα έχει σαν παιδιά του. Μάλιστα, γάτα του πρωταγωνιστεί και στο trailer της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».Πριν λίγες ώρες, στον λογαριασμό του, μοιράστηκε ένα απίστευτο βίντεο που όταν το δείτε θα «λυθείτε» από τα γέλια.

Ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε ένα απόσπασμα από το trailer του, όπου είχε την γάτα του στα χέρια και έκανε γυμναστική. Ωστόσο, της γάτας του από δεν της άρεσε με αποτέλεσμα να αρχίζει να τον χτυπά με τις πατούσες της. Ο παρουσιαστής σαν κωμικός ηθοποιός που είναι, δεν γινόταν να μην το σχολιάσει.

Αυτό είναι το βίντεο

«Εγώ μετά την καραντίνα θα βγω με την τζουτζουμπι σε μαρσιπο! #ολημεραμαζι #τζουτζουμπιφορδεγουιν #μοντελλαιφ», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Να σημειώσουμε πως στις τηλεοπτικές μας οθόνες επιστρέφει ο Νίκος Μουτσινάς μετά από τρεις περίπου εβδομάδας εκτός τηλεόρασης. Το εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» θα μας κρατάει και πάλι συντροφιά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ καθημερινά και θα μας χαρίζει απίστευτες στιγμές γέλιου. Έσκασε η ανακοίνωση του σταθμού.