Ξέσπασε ο Πέτρος Κωστόπουλος: "Κάποιο καθίκι..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέσπασε ο Πέτρος Κωστόπουλος:

Έξαλλος έγινε ο Πέτρος Κωστόπουλος που έκανε σχετική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη και τον έβγαλε από τα ρούχα του.

Εκτός αυτού ο Κωστόπουλος που έκανε λόγο για κάποιο "καθίκι". Τι ακριβώς συνέβη όμως και ήρθε η οργισμένη ανάρτηση στο Instagram; Ειδικότερα θέλησε αφενός να ενημερώσει όσους τον ακολουθούν στα social media και αφετέρου να ζητήσει την βοήθειά τους.

Αυτό που συνέβη είναι ότι σύμφωνα με τον ίδιο κάποιος έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instragram και παριστάνει ότι είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος. Και αυτό δεν είναι το μόνο αφού ο επιτήδειος ενοχλεί και τους φίλους του. Ο ίδιος λοιπόν ζητά τώρα από τους followers και από τους χρήστες του διαδικτύου να κάνουν report και να μην πέσουν στην παγίδα.

"Κάποιο καθίκι έκανε ψεύτικο προφίλ και στέλνει σε γνωστούς μου" έγραψε σε μια από τις φωτογραφίες ο Κωστόπουλος,που ανέβασε και μια φωτογραφία που πρόσδωσε πως περνά την καραντίνα του.

Ορίστε και οι φωτογραφίες για το ψεύτικο προφίλ

Πέτρος Κωστόπουλος ψεύτικο προφίλ

Πέτρος Κωστόπουλος ανάρτηση Instagram

Το χιουμοριστικό μήνυμα που είχε ανεβάσει ο Πέτρος Κωστόπουλος που έγινε έξαλλος με το ψεύτικο προφίλ

Πολλοί βρήκαν τις αντιδράσεις για το χαρτί υγείας ακραίες και έσπευσαν να τις σχολιάσουν μέσα από τα social media.

Ανάμεσά σε αυτούς και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο ίδιος με ανάρτησή του στα instastories έγραψε με χιούμορ:

«Μετά συγχωρήσεως αλλά έχω μια απορία αυτές τις μέρες. Όλοι αυτοί που αγοράζουν χαρτί τουαλέτας με τις 20αδες κάθε μέρα, δεν πλένουν ποτέ τον κ@λο τους;».

Ο παρουσιαστής αυτές τις ημέρες όπως όλοι μας μένει μέσα στο σπίτι για να προστατέψει τόσο τους γύρο του, όσο και εκείνον από την πανδημία. Ο ίδιος περνάει τον χρόνο του δημιουργικά, αλλά και με αγαπημένα πρόσωπα στα οποία μαγειρεύει και τα περιποιείται τώρα που δεν μπορούν να βγουν έξω και να κάνουν τίποτα άλλο.