Στέφανος Μιχαήλ: O Άλεξ από το Τατουάζ εντελώς γυμνός στο Instagram

Έλιωσαν οι θαυμάστριες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στέφανος Μιχαήλ: O Άλεξ από το Τατουάζ εντελώς γυμνός στο Instagram

Μια ανάρτηση "φωτιά" ήρθε από τον Αλέξη του Τατουάζ, με τον Στέφανο Μιχαήλ να τα πετάει όλα για καλό σκοπό, στο Instagram. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε και μας έλιωσε.

Ο Στέφανος Μιχαήλ, τον οποίο έχουμε δει στα αγαπημένα σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, έκανε μια ανάρτηση που μας έκανε να χαζέψουμε. Ειδικότερα ο τηλεοπτικός Άλεξ (σ.σ ήταν ο ρόλος του στην σειρά του Το Τατουάζ") μας πέθανε με την εικόνα που ανέβασε αφού έχει βγάλει τα ρούχα του και εμείς μείναμε να τον χαζεύουμε.

Ο Στέφανος Μιχαήλ λοιπόν, που πρόσφατα είχε πετάξει και μια ατάκα μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέβασε μια φωτογραφία η οποία είναι ασπρόμαυρη και στην οποία μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί του.

'Άσπρο και μαύρο για καλό σκοπό" έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο γνωστός ηθοποιός.

Λιώσαμε!

Τι είχε πει ωστόσο ο Στέφανος Μιχαήλ από το Τατουάζ για την καραντίνα; - Που βρίσκεται;

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε μία τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μεταξύ άλλων περιέγραψε το πώς βιώνει ο ίδιος την καραντίνα αλλά και το πώς θα πρέπει να την αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος.

«Μένω με τους δικούς μου τώρα και περνάμε πολύ ωραία αναλόγως των καταστάσεων εδώ στο χωριό. Έχουμε την εξοχή, βγαίνουμε και κάνουμε τη γυμναστική μας, έχουμε δεθεί πιο πολύ οικογενειακά γιατί είμαστε όλη μέρα μαζί και προσπαθούμε να κάνουμε υπομονή».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να πω σε όλους να κάνουν υπομονή, να μείνουν στα σπίτια τους, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γλιτώσουμε από αυτό το κακό που μας βρήκε. Πάνω κάτω τα ίδια μέτρα που υπάρχουν στην Ελλάδα υπάρχουν και στην Κύπρο. Ότι έγινε στην Ελλάδα, μετά από 2 – 3 μέρες το είχαμε και εμείς.

Τα περιοριστικά μέτρα, όμως, νομίζω πως έχουν μπει για λίγο παραπάνω εδώ. Μέχρι τις 13 Απριλίου και ενδεχομένως να τα συνεχίσουν. Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάρουν και πιο σκληρά μέτρα γιατί είμαστε ένας λαός που δύσκολα πειθαρχεί».