Ολυμπία Χοψονίδου: Έγινε η επιστροφή που περίμενε με λαχτάρα - Δεν πάει το μυαλό σας

Δείτε τι ανέβασε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολυμπία Χοψονίδου: Έγινε η επιστροφή που περίμενε με λαχτάρα - Δεν πάει το μυαλό σας

Έγινε η επιστροφή που περίμενε με λαχτάρα η Ολυμπία Χοψονίδου. Δεν πάει το μυαλό σας τι ήθελε τόσο καιρό να δει και το έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στo Instagram με μια φωτογραφία που ανέβασε.

Μπορεί προς το παρόν η Ολυμπία Χοψονίδου και η οικογένειά της να μένουν διαρκώς στο σπίτι λόγω της καραντίνας, ωστόσο φαίνεται πως το μοντέλο απολαμβάνει κάθε στιγμή χαλάρωσης μαζί με τα παιδιά της αλλά και μόνη της εκεί μέσα.

Η ίδια μάλιστα το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα αποκάλυψε και τι περίμενε τόσο καιρό με ανυπομονησία και σίγουρα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε.

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας και η Ολυμπία Χοψονίδου τον περίμενε πως και πως. Η ίδια δημοσίευσε μια φώτο του από την ώρα της εκπομπής και έγραψε επιτέλους. Δείτε εδώ και πως έκανε ο παρουσιαστής το πλατό του

Δείτε την ανάρτηση της:

Ολυμπία Χοψονίδου επιστροφή

Λίγες ημέρες πριν είχε κάνει μια ακόμη ανάρτηση με την κόρη της

Μπορεί προς το παρόν η Ολυμπία Χοψονίδου και η οικογένειά της να μένουν διαρκώς στο σπίτι λόγω της καραντίνας, ωστόσο φαίνεται πως το μοντέλο απολαμβάνει κάθε στιγμή με τη νεογέννητη κόρη της και δε διστάζει να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η μικρή κόρη του ζευγαριού, ήρθε στον κόσμο πριν από δύο μήνες και έχει κάνει την οικογένεια πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τα 6 πλέον παιδιά της.

Η Ολυμπία Χοψονίδου φροντίζει να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σωρό στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή της με τα παιδιά και τον Βασίλη Σπανούλη,

Έτσι μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε την πιο όμορφη φωτογραφία με το μωράκι της.

Ολυμπία Χοψονίδου κόρη