Βίκυ Καγιά: Η ανακοίνωση για την εκπομπή της στο STAR μόλις ήρθε

Τι αναφέρουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Καγιά: Η ανακοίνωση για την εκπομπή της στο STAR μόλις ήρθε

Ήρθε η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή της Βίκυ Καγιά στο STAR και προκάλεσε πανικό στα social media. Τι ανέφεραν για το shopping star που έχει λατρέψει το κοινό;

Μπορεί η πανδημία να έχει σταματήσει πολλές εκπομπές, ωστόσο όπως όλα δείχνουν αρκετές εκπομπές δεν θα αργήσουν να επιστρέψουν.

Ανάμεσα σε αυτά μάλλον από ότι φαίνεται θα είναι και το Shopping Star, που θέλησε να προμοτάρει η Βίκυ Καγιά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανακοίνωση για την εκπομπή της Βίκυ Καγιά στο STAR

Για να μην πάθουν λοιπόν ότι τα άλλα προγράμματα που έπεσε η τηλεθέασή τους, η ίδια ανακοίνωσε πως θα συνεχίσουμε να βλέπουμε επεισόδια για κάποιο διάστημα σε επανάληψη.

Ως λάτρης των social media, η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί το νέο μέσα από τα insta story της που είναι δυνατά και θέλησε να υπενθυμίσει σε όλους να το βλέπουν.

Βίκυ Καγιά ανακοίνωση εκπομπή STAR

Δείτε την φωτογραφία της Βίκυ Καγιά μέσα από το σπίτι με τα παιδιά της που έλιωσε τα social media

Συγκεκριμένα η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποια στιγμιότυπα από την νέα της λαθηερινότητα εν μέσω εορτών, και να τις μοιραστεί με τους αγαπημένους της θαυμαστές, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βίκυ Καγιά ευχές Πάσχα 2020Βίκυ Καγιά ευχές Πάσχα σπίτι Βίκυ Καγιά ευχές Πάσχα 2020 κόρη

H Βίκυ Καγιά ντύθηκε ασορτί με την μικρή Bianca

H Βίκυ Καγιά ντύθηκε ασορτί με την μικρή Bianca. Φωτογραφίες που μαμά και κόρη κάνουν γυμναστική μαζί σε εξωτερικό χώρο. Οι δυο τους έκαναν την βόλτα τους παρέα και εμείς λιώσαμε με την ανάρτηση της στα Insta Stories.

Μαμά και κόρη έκαναν παρέα γυμναστική έξω και εμείς λιώσαμε. Οι δυο τους ντύθηκαν ασορτί και βγήκαν έξω παρέα να κάνουν την γυμναστική τους.

Η Βίκυ Καγιά και η Μικρή Μπιάνκα έβαλαν τις φόρμες τους και απόλαυσαν για λίγο τον καθαρό αέρα και την άσκηση τους και φάνηκαν να το απολαμβάνουν.

Δείτε την ανάρτηση της:

Βίκυ Καγιά yoga Bianca παρέα

Ωστόσο σε αυτή την φωτογραφία από το παρελθόν η Βίκυ Καγιά είναι αγνώριστη