Γενέθλιά εν μέσω πανδημίας για την Πόπη Τσαπανίδου - Η κίνηση που δεν περίμενε από την κόρη της

Δεν θα πιστέψετε τι σκέφτηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλιά εν μέσω πανδημίας για την Πόπη Τσαπανίδου - Η κίνηση που δεν περίμενε από την κόρη της

Γενέθλιά εν μέσω πανδημίας είχε η Πόπη Τσαπανίδου, και η κίνηση που δεν περίμενε από την κόρη της, κατάφερε και έριξε το instagram. Εσείς είδατε τι της είχε ετοιμάσει;

Η Πόπη Τσαπανίδου έκλεισε τα 53 χρόνια και χωρίς κανένα κόμπλεξ, όπως έχει αναφέρει και στο παρελθόν, το αποκάλυψε αυτή τη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της, αποκάλυψε πως η κόρη της, της έκανε έκπληξη την ώρα που μιλούσε με βίντεοκλήση και της έφερε μια τούρτα την οποία έφτιαξε η ίδια για την μαμά της, θέλοντας να γιορτάσουν το ευχάριστο γεγονός.

Όλα όσα ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου - Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλιά της

Χαρακτηριστικά ανέφερε, "Το χα ξεκαθαρίσει. "...ήθελα στα γενέθλια, μόνη μου να τα πιώ!" Όπως τραγουδάει ο Μηλιώκας.Όμως μία μ' έχουν, με προσέχουν σαν τα μάτια τους και με έχουν θεά, να πέσει φωτιά να με κάψει αν λέω υπερβολές. Είμαι η πιο τυχερή μαμά του κόσμου. Τέλος.

Να μην πολυλογώ κι ενώ ήμασταν όλες σε βιντεοκλήση-αντιπερισπασμό, έσκασε η Εύα έκπληξη, με ταψάκι και ΤΗΝ τούρτα που θα θυμίζει για πάντα τα πρώτα γενέθλια σε covid19 περιβάλλον. Και δεν θέλω χαζά και ερωτήσεις τύπου τι τούρτα ήταν... Banana Bread φυσικά, με επικάλυψη σοκολάτας φτιαγμένη από τα χεράκια της. Όσο για τα κεράκια; Δέκα μου έβαλαν. Όπως το 10 το καλό! Κι όπως θα έγραφαν σε τίτλο κάποια sites... "Δεν θα πιστεύετε πόσων χρόνων είναι η Πόπη Τσαπανίδου"

Να με χαίρεστε ρεεεεεε! Και να σας χαίρομαι και εγώ. Όλους! HAPPY ΥΓ στη φωτό η στιγμή που με κλειστά μάτια κάνω την ευχή μου πριν σβήσω τα κεράκια: να δεθώ στο όνειρο με ατσάλινο σχοινί."

Ωστόσο πριν λίγες μέρες γιόρταζε και η μητέρα της Πόπης Τσαπανίδου. Δείτε την συγκινητική έκπληξη για τα γενέθλια της μαμάς της που έκανε χαμό στα social media.