Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλάει για τον νέο της "ρόλο" ως γιαγιά - "Πρέπει να εξομολογηθώ ότι..."

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλάει για τον νέο της

Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλάει για τον νέο της "ρόλο" ως γιαγιά και αποκαλύπτει όλα όσα της ήρθαν στο μυαλό την πρώτη στιγμή που το έμαθε. Ενώ μίλησε και για την απουσία από το γάμο, "Πρέπει να εξομολογηθώ ότι μέχρι τελευταία στιγμή ήμουν έτοιμη να μπω στο αυτοκίνητο και να φτάσω μέχρι το απέναντι πεζοδρόμιο του δημαρχείου".

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Espresso η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για την κόρη της Μαρίσα, η οποία πολύ σύντομα θα γίνει μανούλα.

Ανάμεικτα συναισθήματα τη στιγμή που παντρεύτηκε η κόρη σου Μαρίσα με πολιτικό γάμο και δεν μπόρεσες να είσαι στην τελετή λόγω κορονοϊού;

Πρέπει να εξομολογηθώ ότι μέχρι τελευταία στιγμή ήμουν έτοιμη να μπω στο αυτοκίνητο και να φτάσω μέχρι το απέναντι πεζοδρόμιο του δημαρχείου… Περιμένουμε όλοι πώς και πώς τον θρησκευτικό…

Η Μαρίσα μπαίνει στον μήνα της και σύντομα θα γίνει μανούλα. Σε περίεργες συνθήκες λόγω της δύσκολης κατάστασης που περνάμε. Σου λείπει που δεν μπορείς να βρίσκεσαι δίπλα της;

Πάρα πολύ. Είμαι που είμαι αγχώδης, τώρα καταλαβαίνεις την κατάστασή μου. Σκέφτομαι πολλά. Τις πρώτες μέρες, το ότι δεν θα βρίσκεται κάποιος από εμάς κοντά της να τη βοηθά στα βασικά τουλάχιστον…

Είσαι μια γυναίκα όμορφη, νέα και εντυπωσιακή. Έχεις συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα γίνεις γιαγιά;

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Το πρόβλημα δεν είναι αν έχω συμβιβαστεί. Πρέπει να τα πάρουμε από την αρχή… Καταρχάς, μου φαίνεται απίστευτο ότι η κόρη μου θα γίνει μάνα… Για μένα είναι μια σταλιά ακόμα! Για να είμαι ειλικρινής, πάντως, δεν έχω αποφασίσει αν θα με φωνάζει γιαγιά ή Χριστίνα. Θα το δούμε!

Τι είπε τώρα η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη για το μωράκι της που θα έρθει σύντομα στον κόσμο;

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή του Open είπε μεταξύ άλλων ότι είναι στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ αποκάλυψε και ότι παντρεύτηκε σε κλειστό κύκλο, πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα είπε ότι είχαν αρχικά άλλα σχέδια αλλά ο ιός τους τα χάλασε. Δείτε ωστόσο και τα όσα κάνει η Νικολέττα Ράλλη, τώρα που είναι έγκυος, για να προστατευτεί από τον ιό.

"Θα μπω στον 8ο μήνα. Περιμένουμε αγοράκι, τον μικρό Διονύση. Το ανακοίνωσα στον άντρα μου πρώτα και μετά στη μαμά μου. Είναι εύκολη η εγκυμοσύνη μου μέχρι σήμερα. Τώρα έχουμε αγχωθεί, τον τελευταίο καιρό, λόγω κορωνοϊού. Μένουμε σπίτι".

Ο σύζυγός μου είναι διαρκώς δίπλα μου. Ο γάμος μας έγινε πριν από δέκα μέρες. Είχαμε κανονίσει να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο σε πολύ κλειστό κύκλο. Αλλά ο κορωνοϊός μας τα χάλασε. Μας είπαν από το Δημαρχείο ότι δεν επιτρέπεται κανένας άλλος εκτός από το ζευγάρι και τους μάρτυρες. Και έτσι πήγαμε οι δυο μας και οι μάρτυρες. Η κολλητή μου και ο αδερφός του άντρα μου" είπε χαρακτηριστικά η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη.