Συγκινεί η Μαίρη Συνατσάκη έπειτα από τις δύσκολες ώρες - "Λευτεριά στις..."

Τι ανέφερε μετά τον χαμό της γιαγιάς της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η Μαίρη Συνατσάκη έπειτα από τις δύσκολες ώρες -

Συγκινεί η Μαίρη Συνατσάκη έπειτα από τις δύσκολες ώρες που έζησε, λόγω του χαμού της αγαπημένης της γιαγιάς. "Λευτεριά στις ακαμάτρες" ανέφερε εκείνη χιουμοριστικά και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Όπως έκανε γνωστό η ίδια η παρουσιάστρια και influencer, έφυγε από την ζωή η αγαπημένη της γιαγιά, την Μ. Τετάρτη. Η ίδια ανέβασε κάποιες φωτογραφίες μαζί της και θέλησε να πει δυο λόγια για εκείνη που πραγματικά θα σας ανατριχιάσουν.

Το μήνυμα της Μαίρη Συνατσάκη

Ωστόσο τώρα κοιτάει μπροστά, όπως θα ήθελε και η γιαγιά της, και θέλησε μάλιστα να ευχηθεί και για αυτές τις περίεργες μέρες που ζούμε όλοι. Με αφορμή την Ανάσταση, η Μαίρη Συνατσάκη έστειλε τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ποζάροντας με τα πασχαλινά τσουρέκια και στέλνει τις δικιές τις ευχές.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, "Αυτό το τσουρέκι ΔΕΝ το έφτιαξα εγώ! ΔΕΝ φτιάχτηκε σε αυτό το σπιτικό. Αγοράστηκε έτοιμο! Κι αυτή είναι μια φωτογραφία σχεδόν επαναστατική στο insta feed σου! Χριστός Ανέστη weirdos μου «Λευτεριά στις ακαμάτρες» Ναταλία Γερμανού 2020 μ.Χ. • comment μόλις ανακαλύψετε το πραγματικό περιεχόμενο αυτής της φωτογραφίας."

Το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη που ανατρίχιασε

«Το πένθος είναι μια πολύ προσωπική ιστορία και νιώθω συχνά άβολα όταν το βλέπω να μοιράζεται δημόσια. Ο καθένας μόνο ξέρει πόσο αγάπησε έναν άνθρωπο στην ζωή του και τι κενό θα αφήσει η απουσία του. Η γιαγιά μου έφυγε με έναν τρόπο που εύχομαι σε όλους μας. Πλήρης ημερών, χωρίς φόβο, όρθια σχεδόν, στα χέρια πολύτιμων ανθρώπων της ζωής της.

Από την Τρίτη ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν, που δεν έχει κορονοϊό, κι ας χρειάστηκε να στείλω «5» για να μπορέσω να πάω στην κηδεία της, κι ας μας μετρούσαν στην είσοδο. Από την Τρίτη ζω σε ένα σύμπαν γεμάτο αναμνήσεις, καλοκαίρια στην Σαρωνίδα, πικ νικ και ταβερνάκια, χειμώνες μπροστά στην σόμπα στην Καλλιθέα, παραστάσεις που τους κάναμε στην πυλωτή...

Την αποχαιρετώ. Είχα γράψει ένα κείμενο το 2011 μετά από μια επίσκεψη στο σπίτι της και δεν μπορώ να πιστέψω πόσο «σημερινό» μου φαίνεται διαβάζοντας το. Γι αυτό το αφήνω εδώ. Για να την τιμήσω. Για να μην το ξεχάσω κι εγώ. Για να στείλω μια ειδική αγκαλιά σε όσους έχουν χάσει δικούς τους. Έτσι την σφιχταγκάλιαζα πάντα και εκείνη ντρεπόταν να βγει φωτογραφία... Καλό ταξίδι γιαγιά μου

[διαβάζω όλα σας τα μηνύματα και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την τρυφερότητα σας. Είναι πλούτος...]»

Δείτε την ανάρτηση της:

Ωστόσο η ίδια είχε περάσει και πριν λίγο καιρό, στιγμές αγωνίας. Τι είχε συμβεί