Η ανακοίνωση του Σάκη Ρουβά για τα ευχάριστα νέα

Στο πλευρό του να τον στηρίζει η Κάτια Ζυγούλη

Η ανακοίνωση του Σάκη Ρουβά για τα ευχάριστα νέα

Ο Σάκης Ρουβάς είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο αγαπημένους και ταλαντούχους Έλληνες τραγουδιστές. Εδώ και πολλά χρόνια μας έχει χαρίσει αγαπημένες επιτυχίες. Έτσι, πριν λίγες ώρες θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση για μερικά πολύ ευχάριστα νέα, όσο αφορά τα επαγγελματικά του βήματα.

Ο Σάκης Ρουβάς, πρόκειται να βγάλει το νέο του τραγούδι, το οποίο θα είναι αγαπημένο hit της Άνοιξης. Ακόμη και εν μέσω κορωνοϊού και απαγόρευσης κυκλοφορίας, ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να δουλεύει, για αυτό και σε λίγες ώρες θα ακούσουμε το νέο του κομμάτι.

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την αφίσα του νέου του τραγουδιού το οποίο ονομάζεται «Η νέα μου θάλασσα» και θα κυκλοφορήσει σήμερα το απόγευμα.

Η ανακοίνωση του Σάκη Ρουβά

«To νέο μου single "Η Μέσα Μου Θάλασσα" κυκλοφορεί αύριο στις 17:00. Συντονιστείτε στο κανάλι μου στο YouTube για να το ακούσετε πρώτοι. Link in Bio #newsong #tomorrow #IMesaMouThalassa», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του, ο Σάκης Ρουβάς.

Στο πλευρό του αυτές τις ημέρες για να τον στηρίζει όπως πάντα βρίσκεται η Κάτια Ζυγούλη, αλλά και τα τέσσερα παιδιά του. Μπορεί να μην γίνεται να βγουν έξω για να το γιορτάζουν, ωστόσο είναι ευγνώμων που έχει «χτίσει» μια τόσο όμορφη οικογένεια. Και έξι τους μένουν στο σπίτι ακολουθώντας όλα τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για να παραμείνουν ασφαλείς και υγιής από τον φονικό ιό κορωνοϊό και ανυπομονούν να τελειώσει και να γυρίσουμε όλοι στην καθημερινότητα μας.

Να σημειώσουμε πως για την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά, το φετινό Πάσχα θα είναι δύσκολο. Όχι μόνο γιατί θα το περάσουν μακριά από τις οικογένειες τους, αλλά και γιατί ένας χαμός πριν λίγους μήνες στην οικογένεια του τραγουδιστή, του έχει «στοιχίσει». Τι είχε συμβεί δείτε αναλυτικά.