Δύσκολο το φετινό Πάσχα για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη - Τι συμβαίνει;

Ο χαμός που «στοίχισε» στον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολο το φετινό Πάσχα για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη - Τι συμβαίνει;

Για την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά, το φετινό Πάσχα θα είναι δύσκολο. Όχι μόνο γιατί θα το περάσουν μακριά από τις οικογένειες τους, αλλά και γιατί ένας χαμός πριν λίγους μήνες στην οικογένεια του τραγουδιστή, του έχει «στοιχίσει». Τι είχε συμβεί;

Ο Σάκης Ρουβάς δυστυχώς έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο, στο οποίο είχε μεγάλη αδυναμία. Σε ηλικία 95 ετών «έφυγε» από την ζωή, η γιαγιά του με την οποία περνούσε τα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα και ήταν πολύ δεμένοι.

Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά φέτος δεν θα περάσει τις γιορτές του Πάσχα, κάτι που τον έχει στεναχωρήσει. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό, αφού για επίσης πρώτη φορά δεν θα μπορεί να μιλήσει με την γιαγιά του.

Βέβαια, ο Σάκης Ρουβάς είναι ευγνώμων, αφού έχει δίπλα του μια πανέμορφη οικογένεια την οποία έχει «χτίσει» μαζί με την σύζυγο του, Κάτια Ζυγούλη . Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει με όμορφη οικογένεια, πολύ δεμένη μεταξύ του, την οποία προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, έχουμε δει να κάνουν πολλές αναρτήσεις στα social media. Όπως το αδιανόητο βίντεο που θα δείτε παρακάτω με τον τραγουδιστή να κάνει βόλτα με το παιδικό ποδήλατο, την ώρα που τραβούσε βίντεο η σύζυγος του.

«Ένας τοίχος μας χώριζε από τη γιαγιά μου. Όλο το σπίτι ήταν 50 τετραγωνικά. Στα χωράφια. Όταν πλημμύριζαν τα χωράφια, πλημμυρίζαμε κι εμείς. Υπήρχε μια μεγάλη ελευθερία. Ο κήπος, το χωράφι και πιο πέρα το δάσος. Ο ευκάλυπτος του σπιτιού ήθελε τέσσερις άντρες να τον αγκαλιάσουν με τα μπράτσα τους. Υπήρχε μια αναστάτωση και μια ένταση.

Οι γονείς μου χώρισαν αργότερα. Αυτό ήταν ένα σχίσμα μέσα στην ψυχή μου. Μέναμε πολύ καιρό με τη γιαγιά μας, η οποία είχε ένα έλκος στο πόδι και την εμπόδιζε, γιατί ήταν μια ογκώδης γυναίκα. Βλέπαμε τα αίματα στις πατημασιές της. Λιμνούλες δηλαδή. Αυτό συνέβαινε λόγω του σακχάρου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Οι δύσκολες ώρες που πέρασε ο Σάκης Ρουβάς

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Σάκης Ρουβάς καθώς αγαπημένο του πρόσωπο έφυγε από την ζωή και τον βύθισε σε βαρύ πένθος. Μάλιστα ο ίδιος είχε μιλήσει παλιότερα για την ιδιαίτερη σχέση που είχε μαζί του σε συνέντευξη του.

Ο λόγος για την γιαγιά του τραγουδιστή που έφυγε σε ηλικία 95 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες που ακούγονται το τελευταίο μισάωρο.

Για αυτό τον λόγο ο Σάκης Ρουβάς τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην Κέρκυρα. Η γιαγιά του ήταν αυτή που είχε μεγαλώσει εκείνον και τον αδερφό του Τόλη. Στο μεταξύ έχετε δει τον μεγάλο του γιο; Είναι ίδιος με τον Σάκη Ρουβά!

Μάλιστα ο Σάκης σε παλιότερη συνέντευξη του είχε αναφερθεί σε εκείνη και στην ιδιαίτερη σχέση που είχαν μεταξύ τους.

«Μέναμε πολλά άτομα μαζί, έξω από την Κέρκυρα, όπου θυμάμαι ότι έκανε πολύ κρύο και η υγρασία μας περόνιαζε.Ένας τοίχος μας χώριζε από τη γιαγιά μου. Όλο το σπίτι ήταν 50 τετραγωνικά. Στα χωράφια. Όταν πλημμύριζαν τα χωράφια, πλημμυρίζαμε κι εμείς. Υπήρχε μια μεγάλη ελευθερία. Ο κήπος, το χωράφι και πιο πέρα το δάσος. Ο ευκάλυπτος του σπιτιού ήθελε τέσσερις άντρες να τον αγκαλιάσουν με τα μπράτσα τους. Υπήρχε μια αναστάτωση και μια ένταση.

Οι γονείς μου χώρισαν αργότερα. Αυτό ήταν ένα σχίσμα μέσα στην ψυχή μου. Μέναμε πολύ καιρό με τη γιαγιά μας, η οποία είχε ένα έλκος στο πόδι και την εμπόδιζε, γιατί ήταν μια ογκώδης γυναίκα. Βλέπαμε τα αίματα στις πατημασιές της. Λιμνούλες δηλαδή. Αυτό συνέβαινε λόγω του σακχάρου. Η γιαγιά είχε μια στεντόρεια φωνή και φώναζε “Βοήθεια” κι ακουγόταν μέχρι την Κέρκυρα μέσα. Όταν φώναζε “Βασίλη”, τον παππού μου, ακουγόταν ένα απέραντο “ηηηηηηη” που η ηχώ το γύριζε πίσω και μας έπιανε τρόμος» είχε πει στην Real.