Έπεσε το unfollow - Η Έλενα Χριστοπούλου δεν είναι πια φίλη με την Βίκυ Καγιά

Έχουμε και αποδεικτικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπεσε το unfollow - Η Έλενα Χριστοπούλου δεν είναι πια φίλη με την Βίκυ Καγιά

Είναι πλέον γεγονός! Η Έλενα Χριστοπούλου έβαλε τέλος, όπως φαίνεται, στην φιλία της με την Βίκυ Καγιά αφού το unfollow στο instagram έπεσε από εκεί που δεν το περίμενε κανείς.

Από τότε που τελείωσε το GNTM και η Έλενα Χριστοπούλου δέχτηκε την πρώτη του ΣΚΑΙ να μπει στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks ξεκίνησε μια φημολογία πως το GNTM φέτος θα είναι χωρίς εκείνη. Κάτι που επιβεβαίωσε λίγους μήνες αργότερα με μια της ατάκα, η Βίκυ Καγιά, μπροστά στις κάμερες - δείτε τι είπε εδώ!

Καμία όμως δεν είχε τοποθετηθεί ποτέ για το αν η φιλία τους έχει κλονιστεί με βάση τα επαγγελματικά τους, να το τονίσουμε αυτό. Ωστόσο, η κίνηση που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου και ξεακολούθησε την Βίκυ Καγιά δεν είναι και ότι πιο... φιλικό θα μπορούσε να κάνει κανείς.

Εμείς, αφού ακούσαμε αυτή την "φήμη" ψάξαμε και τσεκάραμε κατά πόσο ισχύει και... ισχύει και θα το δείτε κι εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες που τραβήξαμε αποκλειστικά για εσάς.

Στην αναζήτηση της Βίκυς Καγιά το προφίλ της Έλενας Χριστοπούλου εμφανίζεται κανονικά, ενώ στο προφίλ της Χριστοπούλου αντίστοιχα δεν μπορείς να βρεις πουθενά την Βίκυ Καγιά.

Ιδού και οι φωτογραφίες απόδειξη του unfollow της Χριστοπούλου στην Καγιά

Έλενα Χριστοπούλου unfollow Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά instagram έσβησε την Χριστοπούλου

Λέτε μετά από αυτό να πέσει και το unfollow από πλευράς της Βίκυς; Και για όσους βιαστούν να πουν πως ίσως δεν την ακολουθούσε και ποτέ το διαψεύδουμε κατηγορηματικά, αφού τα story και τα tags έπεφταν βροχή κι από τις δυο όταν ήταν στο GNTM....